Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 230

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Άσπρα Παπούτσια & Μποτάκια

429 styles.
από 12

Άσπρα Γυναικεία Παπούτσια

Βρες Γυναικεία Άσπρα Παπούτσια & Μποτάκια σε Top Brands σχέδια και ξεχώρισε σε κάθε σου εμφάνιση. Τα λευκά παπούτσια αποτελούν ένα must-have για κάθε γυναικεία συλλογή, καθώς χαρίζουν chic ύφος και αναβαθμίζουν τα αθλητικά και casual looks. Διάλεξε ένα ζευγάρι λευκά sneakers για τις καθημερινές σου εμφανίσεις και απόλαυσε άνεση στο περπάτημα και cool vibes στο στυλ σου. Επίλεξε τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια running σε χρώμα άσπρο και βελτίωσε τις επιδόσεις σου με προηγμένες τεχνολογίες. Βρες το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο και καλύπτει τις ανάγκες σου μέσα από την τεράστια collection από Top Brands λευκά παπούτσια.

Ανακάλυψε Γυναικεία Παπούτσια σε Άσπρο χρώμα σε ποικιλία από στιλ και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Tι στυλ σε γυναικεία άσπρα παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις γυναικεία λευκά παπούτσια σε μποτάκια και παπούτσια που είναι ιδανικά για την καθημερινότητα, τις εξορμήσεις αλλά και για το lifestyle σου. Βρες γυναικεία άσπρα παπούτσια, sneakers και μποτάκια κατάλληλα για εποχή.

Με ποια ρούχα ταιριάζουν καλύτερα τα άσπρα παπούτσια;

Τα άσπρα παπούτσια είναι μια all time classic επιλογή που συνδυάζεται με κάθε outfit σου. Φόρεσε τα αγαπημένα σου άσπρα γυναικεία παπούτσια με ένα total black outfit ή με ένα off white outfit, ωστόσο μπορείς να τα συνδυάσεις και με το color blocking style σου προσδίδοντας ένα ήσυχο τελείωμα.

Ποια γνωστά brands έχουν διαθέσιμα παπούτσια σε άσπρο χρώμα;

Ανακάλυψε στο Cosmossport.gr, γυναικεία παπούτσια σε άσπρο χρώμα μέσα από κορυφαία brands όπως adidas Performance, Nike, Under Armour, adidas Sportswear, adidas Originals, ASICS Sportstyle, ASICS Performance, New Balance, Puma, Reebok Sport, Converse, Vans, Tommy Jeans, Champion, Ugg, Brooks, Calvin Klein, Buffalo, Camper, Reebok Classics, Fila, Dr.Martens, Ellesse, Fila Heritage, Lacoste, LOTTO, Mizuno, On, Polo Ralph Lauren, Saucony, Skechers, Superga, CMP και πολλά άλλα.

Πως να φροντίσω τα άσπρα παπούτσια μου ώστε να διατηρήσουν το χρώμα τους;

Τα λευκά παπούτσια είναι ευαίσθητα στους λεκέδες, καθότι είναι ευδιάκριτοι όταν λερωθούν. Για να είσαι σε ετοιμότητα όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να έχεις στη τσάντα σου μαντηλάκια καθαριστικά για τα λευκά παπούτσια σου, ούτως ώστε να αφαιρείς άμεσα τους λεκέδες. Για ολοκληρωμενή περιποίηση για να είναι φρέσκα και σαν καινούργια τα άσπρα sneakers σου, μπορείς να επιλέξεις από το site μας καθαριστικά παπουτσιών ή σετ καθαριστικών. Τέλος για σένα που θέλεις μια πιο άμεση λύση μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα με νερό να πλύνεις τα λευκά παπούτσια σου και να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά.

Πως μπορώ να συνδυάσω τα άσπρα παπούτσια με το υπόλοιπο στυλ μου;

Τα άσπρα παπούτσια είναι must-have σε κάθε γυναικεία συλλογή. Τα γυναικεία παπούτσια σε άσπρο χρώμα μπορείς να τα επιλέξεις για το everyday look σου, για το athleisure look σου, αλλά και για το urban look σου. Επίλεξε σήμερα κιόλας μέσα από την συλλογή μας άσπρα γυναικεία παπούτσια, στις καλύτερες τιμές και με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.