Τιμή

12 100

Manufacturers

Ποσοστό Έκπτωσης

0 % 65 %

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Άσπρα Παπούτσια & Μποτάκια

245 styles.
από 7

Παιδικά Άσπρα Παπούτσια & Μποτάκια

Βρες Παιδικά Άσπρα Παπούτσια & Μποτάκια για Αγόρια και Κορίτσια Εφηβικής, Νηπιακής και Βρεφικής Ηλικίας. Δώσε extra πόντους στιλ στις καθημερινές και αθλητικές εμφανίσεις του μικρού σου με ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια. Τα λευκά παπούτσια μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο και να προσφέρουν στο παιδί σου άνεση στο περπάτημα και το τρέξιμο. Διάλεξε λευκά αθλητικά παπούτσια running για τη γυμναστική στο σχολείο και τις αθλητικές δραστηριότητες ή άσπρα sneakers για την καθημερινότητα και τις επίσημες εμφανίσεις. 

  

Ανακάλυψε Άσπρα Παιδικά Παπούτσια & Μποτάκια για Παιδιά και Βρέφη σε με ποικιλία από μεγέθη και Top Brands σχέδια με σκρατς (velcro ή κορδόνια) στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.