Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 15

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Superdry Σαγιονάρες

17 styles.

Σαγιονάρες Superdry

Οι σαγιονάρες Superdry κάνουν την εμφάνισή τους και το φετινό καλοκαίρι. Βρες μέσα από την hot συλλογή του No1 online store Cosmossport.gr, Superdry σαγιονάρες για άνδρες και γυναίκες μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με τις καλύτερες τιμές και με δωρεάν δυνατότητα επιστροφής!

Τι Superdry σαγιονάρες θα βρω στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε σαγιονάρες Superdry ανδρικές & γυναικείες με έντονο ή διακριτικό λογότυπο και σε χρώματα που θα προσθέσουν extra bonus στο summer style σου.

Είναι τάση η Superdry σαγιονάρες φέτος το καλοκαίρι;

Οι Superdry σαγιονάρες, είναι για άλλη μια χρονιά τάση της μόδας και must have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή συλλογή σου για το casual αλλα και για το beachwear σου.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και το στυλ των σαγιοναρών Superdry;

Χαρακτηριστικό είναι το στυλ στις σαγιονάρες Superdry, χάρη στο εμβληματικό τους λογότυπο αλλά και στην ποιοτική κατασκευή τους. Οι σαγιονάρες Superdry διαθέτουν εύκαμπτη και ανθεκτική σόλα που προστατεύει τα πόδια σου.

Ποιο μέγεθος πρέπει να επιλέξω για τις σαγιονάρες Superdry;

Επίλεξε το ιδανικό μέγεθος στις σαγιονάρες Superdry, μετρώντας τα εκατοστά του ποδιού σου και κάνοντας την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών.

Τι σχέδια και χρώματα να επιλέξω για σαγιονάρες Superdry;

Ανακάλυψε Superdry σαγιονάρες σε χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, ροζ και πορτοκαλί και κάνε τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς.

Πως μπορώ να διατηρήσω και να καθαρίσω τις σαγιονάρες Superdry;

Για να διατηρήσεις καθαρές τις σαγιονάρες Superdry και για να φαίνονται πάντα σαν καινούργιες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά καθαριστικά παπουτσιών για αφαίρεση λεκκέδων. Επίσης με ένα ήπιο σαπούνι και νερό μπορείς να αφαιρέσεις σκόνη και λεκέδες ή απλά με ένα μαντηλάκι παπουτσιών.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.