Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 45

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Τσαντάκια Ώμου

8 styles.

adidas Τσαντάκια Ώμου

Βρες μοναδικά σχέδια από adidas Τσαντάκια Ώμου σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά στυλ, μόνο στα Cosmos Sport.

Ανακάλυψε στο No1 online store και στα φυσικά καταστήματά μας, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, τα πιο μοντέρνα τσαντάκια ώμου από την adidas και δώσε extra πόντους στα Lifestyle Outfits σου!

Επίλεξε Την Ιδανική adidas Τσάντα Ώμου

Τα adidas τσαντάκια ώμου είναι must have αξεσουάρ για κάθε γκαρνταρόμπα. Σε προβληματίζει όμως πως θα επιλέξεις όμως το κατάλληλο adidas τσαντάκι ώμου; Σου έχουμε μερικά tips. Αρχικά για το καθημερινό σου στυλ μπορείς να επιλέξεις μια adidas υφασμάτινη τσάντα ώμου ώστε να χωράει τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Από την άλλη για το αθλητικό σου στυλ, μπορείς να επιλέξεις μια adidas τσάντα ώμου η οποία θα χωράει τον αθλητικό σου εξοπλισμό με άνεση, τονίζοντας ταυτόχρονα το στυλ σου. Για το lifestyle σου κατάλληλη τσάντα ώμου adidas είναι μια που είναι κατασκευασμένη είτε από δέρμα είτε από υλικά που την κάνουν να ξεχωρίζει όπως gitter. Για τον περίπατό σου που θέλεις τα χέρια σου ελεύθερα, μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία τσάντα ώμου mini, η οποία μπορεί να φορεθεί και χιαστί, προσφέροντάς σου στυλ και άνεση.

Ξεχώρισε με Τσάντα Ώμου adidas

Οι πρακτικές και ευρύχωρες τσάντες adidas ώμου θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος σου στις περιπέτειες στη φύση ή στα καλοκαιρινά φεστιβάλ. Βρες κλασικά τσαντάκια μέσης που φοριούνται και χιαστί καθώς και τσάντες με πρακτικές εσωτερικές τσέπες για να προστατεύεις τα πολύτιμα αντικείμενα, ή ανοιχτές εξωτερικές θήκες για πιο εύκολη πρόσβαση. Ανακάλυψε τσάντες ορειβασίας με ιμάντα που δένει προσφέροντας σταθερότητα και τσάντες με κορδόνι που ανοίγουν εύκολα. Βρες μια πρακτική τσάντα με ιμάντα ώμου και λαβές μεταφοράς που φοριέται με δύο τρόπους για να πετάς το παγούρι και την πετσέτα σου και να φεύγεις για το γυμναστήριο. Μην ψάχνεις συνεχώς τα κλειδιά σου. Επίλεξε μια τσάντα με εσωτερικό λάστιχο για να περνάς τα κλειδιά σου και να τα βρίσκεις εύκολα. Ανακάλυψε τσάντες με ripstop ύφασμα που προστατεύει τα πράγματά σου από το νερό καθώς και ενίσχυση στον πάτο για επιπλέον ανθεκτικότητα. Κλέψε τα βλέμματα με έντονα χρώματα, τυπώματα παραλλαγής ή δερμάτινες και ασημί επιφάνειες. Αν είσαι γυναίκα που αγαπά τη μόδα, μπορείς να βρεις τσάντες που φοριούνται όλη μέρα στην παραλία, τα ψώνια ή το γυμναστήριο, ακόμα και chic σχέδια με γκλίτερ για να λάμψεις στα καθημερινά σου outfits. Βρες ένα μικρό τσαντάκι ταξιδιού με παιχνιδιάρικα σχέδια και δώσε μια χαρούμενη νότα στην κάθε ημέρα σου. Η πρακτικότητα συναντά τη μόδα και η περιπέτεια αρχίζει!

Ανακάλυψε Τσάντες Ώμου adidas στο Κορυφαίο Store!

Ετοιμάσου για την επόμενη περιπέτεια, αλλά μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί τα πράγματα σου, φορώντας adidas τσαντάκια ώμου με χωρητικότητα για να βάζεις τα απαραίτητα και όχι μόνο. Ανακάλυψε adidas τσάντες ώμου σε διαφορετικές υφές που αντέχουν στο χρόνο και μίνιμαλ σχέδια με μοντέρνες εκδοχές του λογότυπου της adidas και του 3-Stripes μοτίβου και σε χρώματα όπως animal print, ασημί, άσπρο, μαύρο, μπλε, ροζ, χακί και πολλά άλλα. Ανακάλυψε κομψά adidas τσαντάκια ώμου που φοριούνται και σαν backpacks για να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.