Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

32 100

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Lacoste Μαγιό

24 styles.

Θα βρω μαγιο Lacoste στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις Lacoste μαγιό σορτς για κάθε στυλ σε ανδρικά και παιδικά μεγέθη. Ένα μαγιό Lacoste είναι must have για την summer γκαρναρόμπα σου. Τα μαγιό της Lacoste σου προσθέτουν απόλυτη κομψότητα και είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Tι σχέδια και στυλ σε Lacoste μαγιό να επιλέξω;

Μέσα από το Cosmossport.gr το online store μας, θα βρεις μαγιό Lacoste σε μια ποικιλία σχεδίων. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Lacoste μαγιό με έντονο ή minimal design και σε έντονα χρώματα. Θα βρεις ακόμα και πολύχρωμα μαγιό Lacoste με prints, τα οποία θα απογειώσουν το στυλ σου.

Τι υλικά καταστευής έχουν τα μαγιό Lacoste;

Τα μαγιό της Lacoste έχουν γνώμονα την ποιότητα, έτσι είναι κατασκευασμένα από premium υλικά τα οποία σου προσδίδουν την αίσθηση πολυτέλειας που θες. Θα βρεις μαγιό Lacoste βαμβακερά, πολυεστερικά αλλά και από άλλα υφάσματα, σε διάφορα μήκη. Τα σορτς μαγιό της Lacoste ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τα υφάσματά τους.

Μπορώ να φορέσω το Lacoste μαγιό μου για θαλάσσια sport;

Τα μαγιό της Lacoste ενδείκνυνται για τις εμφανίσεις στου στην παραλία. Στο site μας θα βρεις μαγιό Lacoste που είναι κατάλληλα και για θαλάσσια sport. Τα Lacoste μαγιό που είναι κατάλληλα για τα θαλάσσια sports, είναι αυτά που διαθέτουν πιο κοντό μήκος, στενότερη εφαρμογή και έχουν ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα.

Ποια είναι η ιστορία της Lacoste;

Η Lacoste SA είναι μια εταιρεία Γαλλική που ιδρύθηκε το 1993 από τον René Lacoste και τον επιχειρηματία André Gillier. Ο René Lacoste, ως τενίστας, είχε το παρατσούκλι "ο Κροκόδειλος" από τους θαυμαστές λόγω της επιμονής του στο γήπεδο του τένις. Η Lacoste άρχισε να γίνεται όλο ένα και πιο γνωστή λόγω των συμβολαίων μεταξύ της Lacoste και αρκετών τενιστών, συμπεριλαμβανομένων των πρώην Αμερικανών τενιστών Andy Roddick και John Isner , του Γάλλου βετεράνου Richard Gasquet και του Ελβετού χρυσού Ολυμπιονίκη Stanislas Wawrinka. Μετά τον θάνατο του Lacoste το 2006 η προεδρία μεταφέρθηκε στον μικρότερο αδερφό. Το 2007 η εταιρεία έκανε την εμφάνισή της στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το 2012 εξαγοράστηκε οριστικά από μια Ελβετική οικογένεια ομάδα Maus Frères . Μέχρι και σήμερα η εταιρεία είναι αγαπητή παράγοντας Lacoste μαγιό, ρούχα και πολλά αξεσουάρ.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.