Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

18 25

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Πόντσο

5 styles.

Τι Παιδικά Πόντσο θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα βρεις παιδικά Πόντσο για αγόρια και κορίτσια σε χρώματα που θα ξετρελάνουν τους/ις μικρούς/ες μας φίλους/ες. Παιδικά πόντσο για μικρά και μεγάλα παιδιά είναι εδώ για να τα ανακαλύψεις, προσφέροντας στεγνή αίσθηση, είτε στην παραλία είτε στην πισίνα. Θα βρεις παιδικά Πόντσο με κουκούλα, που ρυθμίζεται ή είναι σταθερή που θα προστατεύσουν το κεφάλι τους από τυχόν κρύωμα. Βρες το παιδικό Πόντσο που θέλεις για να προσφέρεις στο μικρό σου προστασία.

Θα βρω Πόντσο για αγόρια και κορίτσια;

Μέσα από το online store μας θα βρεις πόντσο παιδικά για αγόρια και κορίτσια. Για τα αγόρια θα βρεις πόντσο σε αγορίστικα χρώματα και για τα κορίτσια σε κοριτσίστικα χρώματα. Όμως δεν περιορίζει τίποτα εσένα και το μικρό σου να επιλέξει το χρώμα που του αρέσει είτε είναι αγορίστικο είτε κοριτσίστικο, για το παιδικό πόντσο που θα το συνοδεύσει στην παραλία ή στην πισίνα.

Τι μέγεθος Πόντσο να επιλέξω για το παιδί μου;

Θέλεις να πάρεις παιδικό πόντσο για το παιδί σου αλλά δεν ξέρεις το μέγεθος; Το' χουμε! Αρχικά πολλά παιδικά πόντσο είναι one size, ούτως ώστε να εξυπηρετούν το παιδί σου για πάνω από ένα καλοκαίρι. Όμως για σένα που θέλεις ακρίβεια στο παιδικό πόντσο, θα επιλέξεις το νούμερο που φοράει συνήθως κανονικά. Τα παιδικά πόντσο έχουν κανονική προς άνετη εφαρμογή, έχουν μεγάλη απορροφητικότητα και ένα παιδικό πόντσο, θα προσφέρει στο μικρό σου την άνεση που χρειάζεται.

Θα βρω Πόντσο Θαλάσσης στο Cosmos Sport;

Μέσα από το Cosmossport.gr, θα βρεις Πόντσο θαλάσσης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Τα πόντσο θαλάσσης σου προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση από τις απλές πετσέτες, αφού εφαρμόζουν ως ρούχο και διαθέτουν μεγάλη απορροφητικότητα. Τα πόντσο θαλάσσης έχουν το πλεονέκτημα ότι τα περισσότερα διαθέτουν κουκούλα ούτως ώστε να προστατεύεις το κεφάλι σου, από την υγρασία και από πιθανό κρύωμα ιδιαίτερα το καλοκαίρι που οι πόροι του δέρματος ανοίγουν και το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο. Διάλεξε λοιπόν το πόντσο θαλάσσης που σου αρέσει μέσα από το αγαπημένο σου χρώμα και μέσα από το αγαπημένο σου brand.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.