Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

0 1199

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ιδέες για Δώρα για τη Μαμά

9641 styles.
από 268

Τι Δώρα για την Μαμά θα βρω στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε δώρα για την μαμά. Επιλέξτε ανάμεσα σε Γυναικεία Ρούχα, όπως: Παντελόνια, Μπλούζες, Φούτερ, Μπουφάν και Jeans για ένα τοπ athleisure look. Επιπλέον θα βρείτε αθλητικά παπούτσια γυναικεία, sneaker και μποτάκια από τα διασημότερα brands οπως: Dr.Martens, Nike, Adidas, Reebok, Puma, Fila και πολλά ακόμα σε μοναδικές προσφορές. Επιλέξτε ένα δώρο για τη μαμά που να ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά της και ταυτόχρονα θα είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Τι Προτάσεις και Ιδέες για Δώρα για την Μαμά θα βρώ; 

Αν ψάχνετε για ένα δώρο για τη μητέρα σας, σκεφτείτε κάτι που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι της. Για παράδειγμα, αν της αρέσει η γυμναστική και η άθληση, ένα ιδανικό δώρο είναι ένα σετ φόρμες γυναικείες καθώς μπορούν να φορεθούν από το γυμναστήριο μέχρι την καθημερινή βόλτα. Αν προτιμάει το athleisure στυλ, στο Cosmossport.gr θα βρείτε τα κατάλληλα γυναικεία αθλητικά ρούχα όπως: γυναικεία φούτερ, κολάν, μπουφάν και ζακέτες. Επίσης, στο site μας θα βρείτε και γυναικεία τζιν ρούχα και παντελόνια, από τα μεγαλύτερα brands οπως: Tommy Hilfiger, Levi's και Lee.
Αν η επιλογή ρούχου σε δυσκολεύει, μπορείς να επιλέξεις παπούτσια και sneakers. Αν προτιμάει το αθλητικο στυλ, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αναμεσα σε αθλητικά παπούτσια και sneaker Nike, με την εξαιρετική τους εφαρμογή ή Adidas stan smith που είναι κατάλληλα για τις καθημερινές εμφανίσεις,  Αν της αρέσουν τα έντονα ή τα πολλά χρώματα, μπορείς να επιλέξεις παπούτσια Asics.

Εκτός από ρούχα και παπούτσια για ιδέες δώρου για την μαμά, μπορείς στο Cosmossport.gr να ανακαλύψεις γυναικεία αξεσουάρ όπως: Σακίδια Πλάτης, Σκούφοι και Γάντια, Τσάντες Ώμου, Φουλάρια και πολλά ακόμα.
Ό,τι κι αν επιλέξετε, το πιο σημαντικό είναι να κάνετε ένα δώρο που να βγαίνει από την καρδιά και να δείχνει στη μητέρα σας πόσα σημαίνει για εσάς.

Είναι τα Ρούχα κατάλληλο δώρα για μαμάδες;

Τα ρούχα μπορούν να γίνουν ένα καλό δώρο για τις μαμάδες, ανάλογα με το προσωπικό τους στυλ και τις προτιμήσεις τους. Εάν γνωρίζετε το μέγεθος των ρούχων της μητέρας σας και έχετε καλή αίσθηση του γούστου της, μπορείτε να επιλέξετε ένα ωραίο ρούχο που θα της άρεσε. Στο Cosmossport.gr θα βρείτε από αθλητικά ρούχα όπως κολάν και γυναικείες φόρμες μέχρι μπουφάν και τζιν γυναικεία. Ανακαλύψτε τα brands και τα μοναδικά collections μας και σίγουρα θα βρειτε το δώρο που ψάχνετε.

Να επιλέξω παπούτσια και sneakers για δώρο στη μητέρα μου;

Τα αθλητικά παπούτσια και τα sneaker είναι ένα υπέροχο δώρο για τις μαμάδες που απολαμβάνουν να παραμένουν δραστήριες και να φορούν άνετα, πρακτικά παπούτσια. Τα αθλητικά παπούτσια είναι ευέλικτα και μπορούν να φορεθούν για διάφορες δραστηριότητες, από μια βόλτα ή ένα τρέξιμο μέχρι και τη βόλτα ή την έξοδο. Εάν στη μητέρα σας αρέσει το fitness, ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ως δώρο, είναι ένα προσεγμένο και χρήσιμο δώρο. Υπάρχουν πολλά κομψά και υψηλής ποιότητας αθλητικά παπούτσια διαθέσιμα σε μια σειρά από χρώματα και σχέδια, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι που ταιριάζει στο προσωπικό στυλ της μητέρας σας.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.