Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

18 180

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Sneakers Ανδρικά Μαύρα

από 6
198 styles.
από 6

Ανδρικά Μαύρα Sneakers

Τα ανδρικά sneakers σε μαύρο χρώμα αποτελούν μια διαχρονική επιλογή και είναι ιδανικά για κάθε ανδρική συλλογή. Τα μαύρα ανδρικά sneakers υπόσχονται να προσθέσουν στυλ στο look σου, ανεξάρτητα από το προσωπικό σου στυλ. Ανακάλυψε ανδρικά sneakers σε μαύρο χρώμα με διάφορα σχέδια από τα αγαπημένα σου brands, όπως τα adidas και nike.

Μην το σκέφτεσαι πολύ! Μπες σήμερα κιόλας στο Cosmossport.gr, το No1 online store και ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε sneakers ανδρικά μαύρα, στις καλύτερες τιμές και φυσικά, με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Θα βρω μαύρα ανδρικά sneakers στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε στο Cosmossport.gr, το No1 online store, μαύρα ανδρικά sneakers που θα ολοκληρώσουν κάθε casual, sporty & urban style σου. Βρες ανδρικά μαύρα sneakers σε low, mid & high cut σχεδιασμό και συνδυάσέ τα με κάθε outfit σου. Τα ανδρικά sneakers σε μαύρο χρώμα είναι μια must have προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου.

Πως μπορώ να φροντίσω σωστά τα μαύρα ανδρικά sneakers;

Φρόντισε σωστά τα μαύρα ανδρικά sneakers σου, χρησιμοποιώντας ήπια προϊόντα καθαρισμού με ουδέτερο PH σε συνδυασμό με χλιαρό νερό και μαλακή βούρτσα, κάνοντας απαλές κινήσεις. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά προϊόντα καθαριστικά παπουτσιών μέσα από την ιστοσελίδα μας, για προσεγμένη περιποίηση.

Πως να διατηρήσω το μαύρο χρώμα στα sneakers μου;

Για να διατηρήσεις το μαύρο χρώμα στα sneakers σου ζωντανό, απέφυγε να καθαρίζεις τα μαύρα ανδρικά sneakers σου με βαριά καθαριστικά. Έπειτα διατήρησε το χρώμα στα μαύρα sneakers σου ζωντανό, αποφεύγοντας να τα εκθέτεις για πολλές ώρες στον ήλιο με κίνδυνο να ξεθωριάζουν. Τέλος εάν χρησιμοποιείς πανάκι καθαρισμού για τα μαύρα sneakers ανδρικά, φρόντισε να είναι ειδικό για παπούτσια με ph κατάλληλο.

Ποια top brands διαθέτουν ανδρικά μαύρα sneakers;

Ανακάλυψε ανδρικά μαύρα sneakers, μέσα από Top Brands όπως adidas Performance, Nike, New Balance, adidas Originals, Converse, Vans, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, adidas Sportswear, Calvin Klein, Champion, Puma, Reebok Sport, Reebok Classics, Fila, Gant, Hugo, Lacoste, Napapijri, On, Polo Ralph Lauren, Skechers, TOMS, Superga & Timberland. Κάνε την δική σου μαύρη επανάσταση επιλέγοντας μαύρα sneakers για άνδρες, μέσα από το Cosmossport.gr.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.