Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

23 176

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Καφέ Sneakers και Παπούτσια Ανδρικά

από 2
68 styles.
από 2

Καφέ Sneakers & Παπούτσια Ανδρικά

Μια elegant επιλογή που δεν πρέπει να λείπει απo καμία ανδρική συλλογή, δεν είναι άλλη απo τα ανδρικά sneakers σε καφέ χρώμα! Ανακάλυψε στο Cosmossport.gr, καφέ παπούτσια ανδρικά σε μποτάκια Timberland & Ugg, σε Birkenstock σανδάλια, αλλά και άλλα επώνυμα sneakers. Βρες καφέ παπούτσια για άνδρες σε καφέ ανοιχτό, σκούρο και ταμπά χρώμα και κάνε level up. Τα καφέ ανδρικά παπούτσια είναι ιδανικά για κάθε εποχή του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr, θα βρεις ανδρικά παπούτσια σε καφέ χρώμα από δέρμα, suede και άλλα υλικά που θα δώσουν μια premium αίσθηση στο στυλ σου!
Ανακάλυψε τώρα Ανδρικά Παπούτσια σε καφέ χρώμα και απογείωσε από το casual μέχρι και το urban στιλ σου, με σύμμαχο το Cosmossport.gr, το No1 online store!

Tι στυλ σε καφέ sneakers και παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Βρες στο Cosmossport.gr, καφέ sneakers & παπούτσια σε ανδρικά μποτάκια, σανδάλια, σαγιονάρες, παντόφλες και slides. Ανακάλυψε επίσης, καφέ ανδρικά sneakers & παπούτσια σε low, mid ή high cut σχεδιασμό, για να ολοκληρώσεις το στυλ σου όποιο κι αν είναι αυτό.

Με ποια ρούχα ταιριάζουν καλύτερα τα καφέ sneakers;

Τα ανδρικά sneakers σε καφέ χρώμα μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα χρώματα, αφού το καφέ αποτελεί ένα ουδέτερο και κλασσικό χρώμα. Τα καφέ παπούτσια για άνδρες ταιριάζουν τόσο με το αγαπημένο σου τζιν, όσο και με το αγαπημένος σου υφασμάτινο παντελόνι, για σένα που θέλεις να δώσεις πιο urban ύφος στο στυλ σου.

Ποια γνωστά brands έχουν διαθέσιμα παπούτσια σε καφέ χρώμα;

Ανακάλυψε ανδρικά παπούτσια σε καφέ χρώμα μέσα από τα αγαπημένα σου brands όπως Nike, adidas Originals, THE NORTH FACE, adidas Terrex, Birkenstock, Boriken, Brooks, Camper, Puma, Havaianas, Crocs, Dr. Martens, Freedom Moses, Gant, Hugo, Napapijri, Quiksilver, Timberland, Teva & Ugg.

Πως να φροντίσω τα καφέ παπούτσια μου ώστε να διατηρήσουν το χρώμα τους;

Φρόντισε τα αγαπημένα σου καφέ ανδρικά sneakers με απόλυτη προσοχή, επιλέγοντας καθαριστικά προϊόντα παπουτσιών που θα βρεις μέσα από το Cosmossport.gr. Επίσης φρόντισε τα ανδρικά καφέ sneakers σου βάση του υλικού. Επι παραδείγματι στα καφέ suede sneakers μπορείς να αφαιρέσεις την σκόνη με μια μαλακή βούρτσα, ενώ στα δερμάτινα sneakers ή ένα μαλακό πανί. Σε περίπτωση που είναι υφασμάτινα ή πάνινα τα καφέ παπούτσια σου, μπορείς να τα καθαρίσεις με ένα ήπιο απορρυπαντικό, σε συνδυασμό με χλιαρό νερό.

Πως μπορώ να συνδυάσω τα καφέ sneakers με το υπόλοιπο στυλ μου;

Τα καφέ sneakers σου μπορείς να τα συνδυάσεις άψογα με το καθημερινό σου στυλ, το αθλητικό αλλά και το επίσημο στυλ σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με άλλα καφέ αξεσουάρ ή παρόμοια χρώματα. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις ένα color- blocking συνδυάζοντας καφέ sneakers στο outfit σου.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.