Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

10 280

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Κόκκινα Sneakers και Παπούτσια Ανδρικά

από 2
47 styles.
από 2

Κόκκινα Παπούτσια Ανδρικά

Τα κόκκινα ανδρικά παπούτσια είναι μια τολμηρή επιλογή, καθώς ολοκληρώνουν το στυλ σου με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Για εσένα που είσαι ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση και σου αρέσει το κόκκινο χρώμα στα ανδρικά παπούτσια δεν έχεις παρά να μπεις στην συλλογή του Cosmossport.gr και να βρεις το ιδανικό ανδρικό κόκκινο παπούτσι που σου ταιριάζει. Τα κόκκινα παπούτσια για άνδρες μπορούν να συνδυαστούν τόσο με το casual και sporty style σου, όσο και με το lifestyle σου. Ανακάλυψε κόκκινα ανδρικά παπούτσια σε Top Brands, μέσα από το Cosmossport.gr το No1 online store, σε μοναδικές προσφορές και με δωρεάν δυνατότητα επιστροφής.

Tι στυλ σε ανδρικά κόκκινα sneakers και παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις κόκκινα sneakers και παπούτσια για κάθε εποχή και στυλ. Για τον χειμώνα θα βρεις κόκκινα ανδρικά μποτάκια και urban παπούτσια, ενώ για το καλοκαίρι θα βρεις κόκκινα ανδρικά ανάλαφρα sneakers, slides, σανδάλια και σαγιονάρες που θα σε πάνε σε next level.

Με ποια ρούχα ταιριάζουν καλύτερα τα κόκκινα sneakers;

Τα κόκκινα sneakers μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζίν ή υφασμάτινο παντελόνι, όσο και με την αγαπημένη σου φόρμα ή σετ φόρμας. Με τα κόκκινα ανδρικά sneakers μπορείς να κάνεις τους πιο iconic συνδυασμούς και να δημιουργιουργήσεις το δικό σου color-blocking. Ωστόσο μπορείς να τα συνδυάζεις και με απαλά χρώματα ή σκούρα μονόχρωμα ρούχα ούτως ώστε να δίνουν την δική τους πινελιά στο στυλ σου.

Ποια γνωστά brands έχουν διαθέσιμα παπούτσια σε κόκκινο χρώμα;

Βρες κόκκινα ανδρικά παπούτσια μέσα από επώνυμα brands όπως adidas Performance, Nike, Under Armour, ASICS Performance, New Balance, Puma, Reebok Sport, Converse, Vans, Tommy Jeans, Havaianas, Crocs, Emerson, Freedom Moses, Franklin & Marshall, Hugo, Saucony, Superdry, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store.

Πως να φροντίσω τα κόκκινα παπούτσια μου ώστε να διατηρήσουν το χρώμα τους;

Για να διατηρήσεις το χρώμα των κόκκινων παπουτσιών σου ζωντανό, μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα μέσα από την λίστα μας. Μπορείς επίσης να τα πλύνεις στο χέρι με την χρήση ενός ήπιου απορρυπαντικού, ξεπλένοντάς τα με χλιαρό νερό και αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Μην ξεχνάς ότι ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει ξεθώριασμα και έτσι να χάσουν την ζωντάνια τους τα αγαπημένα σου κόκκινα ανδρικά παπούτσια.

Πως μπορώ να συνδυάσω τα κόκκινα sneakers με το υπόλοιπο στυλ μου;

Τα κόκκινα sneakers αποτελούν μια πρόκληση για σένα ώστε να κάνεις το στυλ σου ξεχωριστό. Μπορείς να τα συνδυάσεις με το καθημερινό σου look, με το αθλητικό σου στυλ, αλλά μπορείς να τα συνδυάσεις και το με απογευματινό ή βραδινό σου outfit. Μπορούν να συνδυαστούν τόσο με μονόχρωμα ρούχα, όσο και με ρούχα με έντονα μοτίβα.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.