Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Λαβής

περισσότερα... λιγότερα

Διατρήσεις

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 40

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ρακέτες Παραλίας

23 styles.

Πως να διαλέξω την κατάλληλη ρακέτα παραλίας για το επίπεδο και τις ανάγκες μου;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις την κατάλληλη ρακέτα παραλίας για τις ανάγκες σου. Εάν είσαι αρχάριος ιδανική ρακέτα θαλάσσης είναι οι πιο παχιές ρακέτες με περισσότερο βάρος για να έχει το χέρι σου περισσότερη σταθερότητα. Αντίθετα για έναν έμπειρο που έχει τεχνική και σταθερό χέρι, καταλληλότερες είναι οι πιο ελαφριές ρακέτες παραλίας. Συνήθως ένας έμπειρος παίκτης για ρακέτες παραλίας ενδείκνυνται το βάρος της ρακέτας γύρω στα 330 γραμμάρια.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω όταν αγοράζω ρακέτες παραλίας;

Για να εσένα που θέλεις να επιλέξεις την ιδανική ρακέτα παραλίας πρέπει να λάβεις υπόψιν σου μερικά κρητίρια. Για αρχή για να παίξεις με άνεση η ρακέτα για την παραλία πρέπει να εφαρμόζει άψογα στην παλάμη σου. Θα βρεις ξυλορακέτες με ίσια και λοξή λαβή, όμως η επιλογή είναι δική σου ανάλογα στο τι νιώθεις οτι ταιριάζει καλύτερα στο χέρι σου. Βέβαια παρατηρείται ότι οι ρακέτες παραλίας με λοξή λαβή εφαρμόζουν ιδανικά στο γυναικείο χέρι. Άλλο ένα κρητίριο είναι το βάρος της ρακέτας παραλίας το οποίο θα πρέπει να ταιριάζει με τις αντοχές, την σταθερότητα και τον τρόπο που παίζεις. Ένας αρχάριος παίκτης συνήθως ξεκινάει με πιο βαριές ρακέτες παραλίας και με την πάροδο του χρόνου και την εμπειρία, επιλέξει πιο ελαφριές ρακέτες παραλίας.

Πως να φροντίσω και να συντηρήσω τη ρακέτα παραλίας μου για να διαρκέσει περισσότερο;

Για εσένα που θέλεις να φροντίσεις τις ρακέτες παραλίας, ούτως ώστε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο, μπορείς να τις καθαρίσεις με νερό αφήνοντάς τις να στεγνώσουν φυσικά αποφεύγοντας τα βαριά καθαριστικά. Εάν είναι ξύλινη η ρακέτα παραλίας, μπορείς εαν το λέρωμα είναι έντονο να χρησιμοποιήσεις ειδικό καθαριστικό που είναι κατάλληλο για το ξύλο. Από την άλλη εάν διαθέτεις πλαστική ρακέτα παραλίας και έχει έντονο λεκέ μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαπούνι με νερό για να τα τις καθαρίσεις.

Τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ των διάφορων ρακετών παραλίας;

Οι διαφορές που υπάρχουν στις ρακέτες παραλίας είναι αρχικά στο υλικό τους. Θα βρεις χειροποίητες ρακέτες παραλίας, ξύλινες και πλαστικές. Έπειτα οι διαφορές είναι στην λαβή τους, αφού θα βρεις ρακέτες παραλίας με λοξή και ίσια λαβή. Άλλη μια διαφορά που θα συναντήσεις στις ρακέτες παραλίας, είναι το βάρος τους, αφού θα βρεις βαριές και ελαφριές ρακέτες παραλίας. Όποια ρακέτα κι αν προτιμάς, μπες τώρα στο Cosmossport.gr και διάλεξε από την συλλογή μας με ρακέτες θαλάσσης, την ιδανική για εσένα, στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν επιστροφή!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.