Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

2 300

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Παπούτσια

1909 styles.
από 54

Βρες Επώνυμα Ανδρικά Παπούτσια από Κορυφαία Brands!

Ψάχνεις τα ιδανικά ανδρικά παπούτσια για να ολοκληρώσεις και να απογειώσεις το στυλ σου; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο Cosmossport.gr, το No1 online store και να ανακαλύψεις ανδρικά παπούτσια casual και παπούτσια ανδρικά αθλητικά που θα σε ωθήσουν να είσαι ασταμάτητος στις αθλητικές σου δραστηριότητες! Για μια άνετη καθημερινότητα με elegant διάθεση θα βρεις casual ανδρικά παπούτσια σε low cut και high cut σχεδιασμό, σε μοντέρνα και all time classic χρώματα, με τις πιο premium υφές. Για το athleisure style σου ανακάλυψε μέσα από την γκάμα μας παπούτσια αθλητικά ανδρικά με mesh ή συνθετικό άνω μέρος για βελτιωμένη διαπνοή και ενισχυμένα με τις τελευταίες τεχνολογίες. Βρες casual, sporty & lifestyle παπούτσια για άνδρες μέσα από τα μεγαλύτερα brands όπως adidas, Nike, Under Armour, ASICS, Tommy Jeans και πολλά άλλα. Κάνε το στυλ σου ξεχωριστό επιλέγοντας τα πιο Top ανδρικά παπούτσια μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr, στις καλύτερες τιμές και φυσικά με δωρεάν δυνατότητα αποστολής.

Τι Ανδρικά Παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια πλούσια γκάμα από ανδρικά παπούτσια για τις βόλτες σου, τις εξόδους σου, τις δραστηριότητές σου και για την άθλησή σου. Όλα τα αθλητικά ανδρικά παπουτσια και ανδρικά παπουτσια casual σε περιμένουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα, κατασκευασμένα από premium υλικά όπως δέρμα, συνθετικό δέρμα, ύφασμα ή διαπνέον πλέγμα και με μοναδικές τεχνολογίες, όπως GEL, AIR, BOOST, FLYWIRE, FLYKNIT, EVA κ.α. οι οποίες θα σου χαρίσουν μέγιστες επιδόσεις στην προπόνησή σου.
Είτε σε βολεύει το slip-on style, είτε τα παπούτσια που κλείνουν με κορδόνια, φερμουάρ, είτε με λουριά velcro, το Cosmossport.gr έχει αυτό που θέλεις. Ανακάλυψε τώρα τα νέα σου παπούτσια ανδρικά αθλητικά μέσα από τα μεγαλύτερα Brands όπως Nike, adidas, Reebok, Jordan, Under Armour, PUMA, New Balance, Asics, Vans και άλλα κορυφαία Brands. Επίλεξε τώρα το νέο σου ζευγάρι παπούτσια σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές, με δυνατότητα Δωρεάν Μεταφορικών άνω των 59€ και φυσικά με Δωρεάν Επιστροφές.

Τι σχέδια και στιλ σε ανδρικά παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Διάλεξε ανδρικά παπούτσια μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας! Βρες παπούτσια ανδρικά με υλικό vegan, δερμάτινο, καμβάς, καουτσούκ, καστόρι, οικολογικό, πλεκτό, πολυεστέρα, πολυουρεθάνιο, συνθετικό, υφασμάτινο, φελλός, σε low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό. Βρες τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια και ανδρικά casual & lifestyle παπούτσια που σου ταιριάζουν περισσότερο! Θες να σπάσεις την μονοτονία; Επίλεξε παπούτσια για άνδρες σε μοναδικά σχέδια όπως μονόχρωμα ή πολύχρωμα και κάνε level-up το look σου! Για εσένα που θέλεις να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από το στυλ σου και τις αγορές σου, μπορείς να επιλέξεις ανδρικά παπούτσια που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, vegan υλικά ή από βιώσιμα υλικά σε πολλά brands και σε μοναδικούς σχεδιασμούς και χρώματα.

Ποιά είναι τα ιδανικά χειμερινά ανδρικά παπούτσια;

Για την χειμερινή περίοδο ιδανικά είναι τα παπούτσια ή μποτάκια που δένουν με κορδόνια ή φερμουάρ, ενώ για casual look ιδανικά είναι τα παπούτσια από τα οποία διαθέτουν αδιάβροχο, δερμάτινο ή σουέτ πάνω μέρος. Για τις εξορμήσεις σου στα χιόνια ή για πιο κρύες ημέρες μπορείς να επιλέξεις δερμάτινα μποτάκια ή μποτάκια με συνθετικό δέρμα, ή ορειβατικά παπούτσια. Για απογευματινές βόλτες μπορείς να επιλέξεις sneakers με πιο έντονο design ή δερμάτινα παπούτσια με κορδόνια για ένα πιο lifestyle look. Ανακάλυψε τώρα την συλλογή μας από ανδρικά χειμωνιάτικα και φθινοπωρινά παπούτσια σε Μοναδικές Προσφορές και Απίστευτες Τιμές!

Τι επιλογές σε παπούτσια ανδρικά θα ανακαλύψω για άνοιξη και καλοκαίρι;

Για την θερινή περίοδο ιδανικά είναι τα slides, οι σαγιονάρες, τα σανδάλια και τα πάνινα sneakers ή με διάτρητο υλικό για αέρινη αίσθηση. Για την παραλία ιδανικά είναι τα pool slides και οι σαγιονάρες, ενώ για την απογευματινή σου βόλτα μετά την παραλία μπορείς να διαλέξεις σανδάλια με σκριτς-σκρατς (βελκρο) κλείσιμο για μεγαλύτερη ευκολία. Ανακάλυψε τώρα την συλλογή μας από ανδρικά καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα παπούτσια σε μοναδικά σχέδια και στιλ!

Πως να διαλέξω το κατάλληλο μέγεθος στα ανδρικά παπούτσια μου;

Επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος για σένα χάρις τον οδηγό μεγεθών και την υπηρεσία Fit Finder και εξασφάλισε άνεση σε κάθε σου βήμα! Η επιλογή μεγέθους είναι ένα σημαντικό κομμάτι του να βρεις τα σωστά παπούτσια για εσένα, το άλλο σημαντικό κομμάτι είναι η εφαμοργή του παπουτσιού καθώς η εφαρμογή στο κάθε παπούτσι διαφέρει. Διάλεξε παπούτσια με κανονική εφαρμογή για casual εμφανίσεις με ανάλαφρο πάτημα, sneakers με στενή εφαρμογή για το γυμναστήριό σου και τις προπονήσεις σου για σταθερή αίσθηση, sneakers με άνετη εφαρμογή για τον περίπατο ή τις εξορμήσεις σου για άνετη και απαλή αίσθηση. Μπορείς να διαλέξεις sneakers με που δένουν με κορδόνια ή που έχουν velcro κλείσιμο όπως τα σανδάλια. Το παρέλαβες και παρατήρεις ότι δεν σε βολέυει ή σε κόβει; Μην ανησυχείς, στο Cosmossport.gr έχεις Δωρεάν Επιστροφές 60 ημερών!

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στα ανδρικά παπούτσια για φέτος;

Για σένα που θέλεις να αποκτήσεις τα δικά σου ανδρικά παπούτσια μέσα από τις τελευταίες τάσεις, μπορείς να επιλέξεις μέσα από τις νέες παραλαβές μας αυτά που σου ταιριάζουν. Για το sporty style σου θα βρεις εμβληματικά αθλητικά παπούτσια για άνδρες με φλατ σόλα ή με chunky σόλα, φουτουριστική με διάφορα χρώματα. Για το καθημερινό σου στυλ θα βρεις μοντέρνα ανδρικά sneakers, σανδάλια και εσπαντρίγιες, ενώ για το lifestyle σου θα βρεις ανδρικά παπούτσια δερμάτινα, υφασμάτινα και σουέτ, σε χαμηλό σχεδιασμό και φλατ σόλα, έτοιμα να ολοκληρώσουν με απόλυτη κομψότητα κάθε βραδυνή σου εμφάνιση.

Πως μπορώ να φροντίσω σωστά τα παπούτσια μου;

Για εσένα που θέλεις να διατηρείς τα παπούτσια πάντα φρέσκα και καινούργια και θέλεις να τα καθαρίσεις προσεκτικά, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας. Αρχικά με ένα μαλακό πανί, ή με μια βούρτσα με μαλακές τρίχες και σε μια λεκάνη με νερό, με ήπιο απορρυπαντικό, μπορείς αφού τοποθετήσεις την βούρτσα ή το πανί στο νερό, να κάνεις κυκλικές κινήσεις πάνω στο παπούτσι, για να αφαιρέσεις τους λεκέδες. Αφού κάνεις ελαφρύ τρίψιμο και το ξεπλύνεις, θα τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά. Εάν το λέρωμα είναι ήπιο ή έχει απλή σκόνη, τότε μπορείς να καθαρίσεις με ένα υγρό πανάκι παπουτσιών τα παπούτσια σου αφαιρώντας τον λεκέ. Για εσένα που θέλεις να έχεις όλα τα καθαριστικά που χρειάζονται, μπορείς να επιλέξεις ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης παπουτσιών από το site μας, τα οποία εξειδικεύονται ανάλογα με το υλικό του παπουτσιού, καθαρίζοντάς τα με ασφάλεια.

Κάθε πότε χρειάζεται να αλλάξω ένα ζευγάρι παπούτσια;

Ένα ερώτημα που σκέφτονται αρκετοί είναι το κάθε πότε πρέπει να αλλάζονται τα παπούτσια. Για να αλλάξεις ένα ζευγάρι παπούτσια ανδρικά, αρχικά θα να νιώσεις ότι δεν εφαρμόζει άρτια στο πόδι σου. Όταν ένα παπούτσι χαλαρώνει και φθείρεται τότε χρειάζεται αλλαγή, διότι μπορεί να προκαλέσει πιθανούς τραυματισμούς. Έπειτα εάν νιώσεις ότι η ενδιάμεση ή η εξωτερική σόλα έχει φθαρεί πρέπει το παπούτσι να αντικατασταθεί άμεσα, αφού δεν θα προσδίδει σταθερότητα και είναι πιθανόν να προκαλέσει μικρά ατυχήματα. Όσον αφορά την εμφάνιση, όταν δεις τα αγαπημένα σου παπούτσια αλλοιωμένα στο χρώμα, τότε θα πρέπει να τα αντικαταστήσεις με ένα νέο ζευγάρι. Τέλος όταν δεις ότι τα αγαπημένα σου παπούτσια όσο και να τα περιποιείσαι διατηρούν έντονη δυσοσμία, τότε χρήζει η αντικατάστασή τους. Συνεπώς δεν υπάρχει σίγουρο χρονικό διάστημα, εξαρτάται πάντα την χρήση που κάνεις και το πόσο σε εξυπηρετούν. Ενδεικτικά ανά εξάμηνο σε κανονική χρήση μπορείς να αλλάξεις τα ανδρικά παπούτσια σου.

Τι ανδρικά παπούτσια να επιλέξω για ένα casual look;

Για ένα καθημερινό άνετο στυλ μπορείς να επιλέξεις ανδρικά casual sneakers, σε χαλαρή γραμμή ή αθλητικά παπούτσια που θα χαρίσουν στα πόδια σου άνεση. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις μποτάκια ανδρικά ή αδιάβροχα παπούτσια που θα παρέχουν προστασία στα πόδια σου. Για τις καλοκαιρινές μέρες, μπορείς να επιλέξεις ανδρικά σανδάλια ή slides, τα οποία είναι άνετα και προσφέρουν στα πόδια σου διαπνοή και άνεση που θα διαρκεί όλη μέρα. Τέλος για σένα που θέλεις ένα πιο fashion spring look μπορείς να επιλέξεις ανδρικά υφασμάτινα ανδρικά παπούτσια, πάνινα ή εσπαντρίγιες στο αγαπημένο σου χρώμα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, μέσα από το online store μας, θα βρεις ανδρικά παπούτσια για το casual look σου που θα ολοκληρώσουν το στυλ σου και θα το πάνε σε next level.

Ποιες μάρκες θα βρω σε Ανδρικά Παπούτσια στο Cosmos Sport;

Επίλεξε τα δικά σου ανδρικά παπούτσια, μέσα από Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Havaianas, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, Vans, Reebok Sport, Reebok Classics, THE NORTH FACE, New Balance, Champion, Puma, Converse, Fila, Arena, Billabong, Birkenstock, Blauer., Brooks, Crocs, Dr. Martens, Dupe, Emerson, Ellesse, Franklin & Marshall, Gant, Hoka, HI-TEC, Hurley, La Sportiva, Lacoste, LOTTO, Magnum, Mizuno, Napapijri, Novesta, O'Neill, People, Quiksilver, Polo Ralph Lauren, Saucony, Salomon, Skechers, Speedo, Superga, Superdry, Timberland, Teva, TOMS, Ugg, CressiSub, Camper, Oofos, Merrell και άλλα, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, ασημί, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό, πολύχρωμο και πολλά άλλα!


Διάλεξε Ανδρικά Παπούτσια στο Χρώμα που προτιμάς!

Ανδρικά Μαύρα Παπούτσια Ανδρικά Μπεζ Παπούτσια Ανδρικά Καφέ Παπούτσια Ανδρικά Κόκκινα Παπούτσια

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.