Ηλικίες

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος (cm)

περισσότερα... λιγότερα

Εμβαδόν Κεφαλής

περισσότερα... λιγότερα

Επίπεδο Παίκτη

περισσότερα... λιγότερα

Παίκτης

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

23 280

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ρακέτες Τένις

από 3
85 styles.
από 3

Ρακέτες Τένις

Είτε παίζεις επαγγελματικά, είτε είναι απλά το hobby σου, στο Cosmos Sport θα βρεις την κατάλληλη ρακέτα τέννις για το επίπεδό σου! Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία από ανδρικές, γυναικείες και παιδικές ρακέτες τένις και ετοιμάσου να απογειώσεις τις αποδόσεις σου!

Τι Ρακέτα Τένις να Επιλέξω;

Οι ρακέτες τένις χωρίζονται σε 5 κατηγορίες ανάλογα με τον έλεγχο και τη δύναμη που θέλουμε στα χτυπήματα.

• Οι βαριές ρακέτες τένις (310-350g) έχουν καλύτερο έλεγχο και χρησιμοποιούνται συνήθως από επαγγελματίες ή πολύ ψηλούς παίκτες. Είναι η καταλληλότερη επιλογή για να δύναμη και ταυτόχρονα υψηλής ακρίβειας χτυπήματα, σε συνάρτηση πάντα με τον σωματότυπο και την εμπειρία του παίκτη.

• Οι αμέσως πιο ελαφριές ρακέτες τένις (290-309g) χρησιμοποιούνται από προχωρημένου επιπέδου άνδρες παίκτες ή γυναίκες επαγγελματίες παίκτριες με μεγάλη αιώρηση. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι η ακρίβεια.

• Οι ρακέτες τένις που ζυγίζουν 270-289g και είναι οι πιο κατάλληλες για μεσαίου ή αρκετά προχωρημένου επιπέδου τενίστες με κανονικές αιωρήσεις στα χτυπήματα τους, οι οποίες επιζητούν τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ δύναμης και ακρίβειας.

• Οι ρακέτες τένις που ζυγίζουν 250-269g είναι κατάλληλες τόσο για αρχάριους έως μεσαίου επιπέδου παίκτες που χρησιμοποιούν μικρές ή μεσαίες αιωρήσεις στα χτυπήματά τους κι επιθυμούν να έχουν μια ρακέτα που προσφέρει δύναμη αλλά και κάποιο έλεγχο, ενώ παράλληλα να είναι εύκολη στο χειρισμό της.

• Οι πιο ελαφριές ρακέτες που ζυγίζουν 230-249g είναι τέλεια επιλογή για παίκτες που χρησιμοποιούν μικρές αιωρήσεις στα χτυπήματά τους κι έχουν έλλειψη σωματικής δύναμης.

Τι είναι το Εμβαδόν Κεφαλής Ρακέτας;

Το μέγεθος της επιφάνειας της ρακέτας που θα χτυπήσει την μπάλα επηρεάζει άμεσα την ταχύτητα του χτυπήματός της. Μια μεγάλη επιφάνεια επαφής παράγει περισσότερη δύναμη σε σχέση με μία μικρότερη όταν όλες οι άλλες συνθήκες παραμένουν ίδιες. Μία μεγάλη επιφάνεια επαφής επίσης παρέχει ένα μεγαλύτερο “sweet-spot” (ιδανικό σημείο χτυπήματος της μπάλας πάνω στο κεφάλι της ρακέτας) κι επομένως, μειώνει την πιθανότητα εκτός κέντρου χτυπημάτων. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για αρχάριους παίκτες, οι οποίοι γενικώς χρειάζονται περισσότερη δύναμη και αρκετά μεγάλο “sweet-spot”. Οι προχωρημένοι ή οι επαγγελματίες παίκτες θα ήταν σωστό να επιλέγουν μια ρακέτα με μικρό εμβαδόν κεφαλής που θα είναι πιο εύκολη στον χειρισμό.

Βάρος και Ισορροπία Ρακέτας

Βάρος και ισορροπία είναι δύο μεταβλητές που επηρεάζουν κυρίως την απόδοση της ρακέτας για τένις κι επομένως, την απόδοση του παίκτη στο γήπεδο. Γενικώς, οι βαριές ρακέτες παράγουν περισσότερη δύναμη υπό την προϋπόθεση ότι ο παίκτης έχει την κατάλληλη/απαραίτητη σωματική δύναμη και την τεχνική να επιταχύνει τη ρακέτα για το τένις προς την μπάλα. Βαριές ρακέτες με χαμηλή ισορροπία προσφέρουν στους προχωρημένους παίκτες καλύτερο έλεγχο στα χτυπήματά τους. Οι ερασιτέχνες παίκτες, οι μεσαίοι και οι αρχάριοι, ωστόσο καλό είναι να επιλέγουν τένις ρακέτες με σημείο ισορροπίας στο κέντρο τους, οι οποίες να μην είναι πολύ βαριές.

Top Brands σε Ρακέτες Τένις

Επίλεξε ρακέτες για το τένις από Κορυφαία Brands όπως Wilson, Babolat, Head, Prince και Wish, για αρχάριους ή για επαγγελματίες! Διάλεξε τώρα αυτή που σου ταιριάζει μέσα από την μεγάλη συλλογή μας σε ρακέτες τένις!

Διάλεξε Top Ρακέτες Τένις στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ρακέτες τένις για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.