Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

349 350

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ελλειπτικά Μηχανήματα & Στατικά Ποδήλατα Γυμναστικής

1 style.

Ελλειπτικά Μηχανήματα και Στατικά Ποδήλατα Γυμναστικής

Για εσένα που θες η γυμναστική να πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, βρες κορυφαίας ποιότητας ελλειπτικά μηχανήματα & στατικά ποδήλατα γυμναστικής για να γυμνάζεσαι κάθε ώρα και στιγμή χωρίς να έχεις αναμονή στο σπίτι σου, σε επαγγελματικά πρότυπα, πάντα στα δικά σου μέτρα και ανάγκες. Διάλεξε τι χρειάζεσαι για να είσαι σε φόρμα. Είτε ψάχνεις ελλειπτικό μηχάνημα είτε στατικά ποδήλατα γυμναστικήςγυμναστικής στο Cosmossport.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Ανακάλυψέ τα όλα στο No 1 online store ή στα καταστήματα Cosmos Sport, σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές σε περιμένουν κι έχεις τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Γυνμναστική με στατικό ποδήλατο

Η άσκηση με στατικό ποδήλατο έχει βοηθήσει εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και την απώλεια βάρους. Η γυμναστική με στατικό ποδήλατο μπορεί να μειώσει το στρές και την πίεση και την κακή χοληστερίνη βελτιώνοντας την υγεία της καρδιάς και των πνευμόνων. Με πρόγραμμα γυμναστικης για στατικό ποδήλατο μπορείς να καις θερμίδες μέχρι και 14 ώρες μετά το πέρας της προπόνησής σου, ιδίως όταν συνδυάσεις διαλειμματική προπόνηση με στατικό ποδήλατο. Το στατικό ποδήλατο γυμναστικής πέρα του ότι παρέχει ενδυνάμωση των μυών σε ολόκληρο το σώμα αποτελεί ήπια άσκηση για τις αρθρώσεις , μπορεί να λειτουργήσει ως αερόβια γυμναστική αλλά και ως αποθεραπεία. Η γυμναστική με στατικό ποδήλατο μπορεί να εκτελεσθεί παντώς καιρού και ανεξαρτήτου καιρικών φαινομένων, ενώ δεν υπάρχει όριο στις ηλικίες για παράδειγμα μπορεί ένα παιδί, ένας νέος ή ένας ηλικιωμένος να το χρησιμοποιήσει αφού έχει το κάθε ποδήλατο το δικό τους πρόγραμμα γυμναστικής για στατικό ποδήλατο και ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις αντοχές σας. Εάν κάποιος κάνει 15 χιλιόμετρα την ώρα ποδήλατο καίει περίπου 3 θερμιδες ανά κιλού του σωματικού του βάρους κάθε μισή ώρα, με άλλα λόγια ένας άνθρωπος των 100 κιλών θα κάψει 300 θερμίδες ανά μισής ώρας γυμναστικής χάρη στο στατικό ποδήλατο.

Τι να Προσέξω πριν Την αγορά στατικού ποδηλάτου;

Αρχικά πρέπει να ληφθεί υπόψη ο σκελετός του ώστε να μπορεί να αυξομειώνεται ούτως ώστε να ταιριάζει στο ύψος και τις διαστάσεις σου. Η αυξομείωση μπορεί να αφορά την σέλα του ποδηλάτου ή της απόστασης της σέλας απο το τιμώνι εάν είναι καθιστικό στατικό ποδήλατο με πλάτη. Σημαντική επίσης είναι και η αντίσταση είτε αφορά μαγνητικά στατικά ποδήλατα είτε ηλεκτρομαγνητικά στατικά ποδήλατα. Στα μαγνητικά ποδήλατα χρειάζεται η λειτουργία του ρεύματος ενώ τα ηλεκτρομαγνητικά χρειάζονται λειτουργία ηλεκτρικού ρεύματος. Τέλος δεν θα μπορούσε να παραληφθεί η οθόνη με τα προγράμματα. Κάθε αθλούμενος πρέπει να μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για τον ίδιο. Οι ηλεκτρομαγνητικοί διάδρομοι διαθέτουν ευρύ φάσμα προγραμμάτων όπως μέτρηση καρδιακών παλμών, θερμίδες και άλλα. Ένας αθλούμενος αρχάριος δεν χρειάζεται εξειδικευμένο μόνιτωρ προγραμμάτων.

Τι Στατικό Ποδήλατο Να Επιλεξω;

Εάν είσαι αρχάριος αθλητής ή έχεις προβλήματα με τα κόκκαλα της μέσης μπορείς να επιλέξεις ένα ημι- επαγγελματικό στατικό ποδήλατο με ρυθμιζόμενη πλάτη σε πολλές γωνίες κλίσης και ρυθμιζόμενο κάθισμα και πετάλια με ρυθμιζόμενους ιμάντες. Εάν επιθυμείς πιο επαγγελματική προπόνηση στατικό ποδήλατο για spinning με ατσάλινο σκελετό και κάθισμα ατσάλινο, τετράγωνο, μικρορυθμιζόμενο μπρος/πίσω & πάνω/κάτω. Με αυτό το ποδήλατο μπορείς να κάνεις μια γκάσμα υψηλής έντασης ασκήσεων η οποία φέρνει ακόμα γρηγορότερα αποτελέσματα σύσφιξης και εκγυμνασης. Για εσένα που θές κάποιες μέρες η προπόνησή σου να είναι πιο έντονη και κάποιες άλλες πιο χαλαρή μπορείς να επιλέξεις ένα στατικό ποδήλατο χωρίς πλάτη με οθόνη και προγράμματα, με ενδείξεις και πετάλια με ρυθμιζομενους ιμάντες.

Η Γυμναστική με ελλειπτικό σε τι βοηθάει ;

Το ελλειπτικό μηχάνημα βοηθάει στην εγκύμναση ολόκληρου του σώματος καταπονόντας λιγότερο τις αρθρώσεις και σε συνδυασμό με τις λαβές που διαθέτουν γυμνάζεις ταυτόχρονα και τα χέρια σου. Με το ελλπικτό βελτιώνεις την κινητικότητα σου και την ισορροπία σου, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως αποκατάσταση μετά απο κάποιον τραυματισμό ή κάποια χειρουργική επέμβαση ως αποθεραπεία του ασθενους. Μιμείται ποικίλες και διάφορες ασκήσεις όπως το τρέξιμο, το τζόκινγκ, την αναρρίχηση σε σκάλα και το απλό βάδιν. Με τα ελλειπτικά μηχανήματα βελτιώνεται ο καρδιακός παλμός αλλα και η πρόοδος στην ταχύτητα, στην αντοχή και στην ενδυνάμωσή σου. Το ελλειπτικό έχει πολλά οφέλη πέρα απο την άσκηση δεν λαμβάνουν ιδιαίτερο χώρο στο σπίτι αφού μπορεί να χωρέσει ακόμα και σε ένα μικρό δωμάτιο και μπορείς ταυτόχρονα όσο κάνεις ελλειπτικό να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο ή να κάνεις αεροβικές ασκήσεις χεριών.

Τι να προσέξω στην αγορά ελλειπτικού ;

Για την αγορά του ελλειπτικού μπορείς να προσέξεις το βάρος του δίσκου, αφού όσο μεγαλύτερος είναι ο δίσκος τόσο μεγαλύτερη αντίσταση παράγει κατά την άσκηση. Έπειτα πρέπει να προσέξεις το μήκος διασκελισμού όπου έρχεται σε συνάφεια με τον δίσκο. Όσο μεγαλύτερος είναι ο τροχός, αυξάνεται περισσότερο ο διασκελισμός δηλαδή το άνοιγμα του βήματος και μειώνεται το ύψος της έλλειψης , επιβαρύνοντας λιγότερο τις αρθρώσεις. Η απόσταση μεταξύ των πεντάλ είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Όσο λιγότερη είναι η απόσταση μεταξύ των πεντάλ τόσο λιγότερο είναι και το άνοιγμα μεταξύ των ποδιών επομένως δεν χαλάει η στάση του σώματος και δεν επιβαρύνονται οι αρθρώσεις. Άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι το ύψος έλλειψης, τη θέση τροχού, τη σταθερότητα, τους συνδέσμους τριβής και τα πέλματα ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα στο σωματότυπο του ασκούμενου. Τέλος μπορείς να προσέξεις τη ρύθμιση αντίστασης αφού ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας το ελλειπτικό μπορεί να είναι Μαγνητικό ελλειπτικό ή  Μαγνητικό ελεγχόμενο ελλειτπικό από ηλεκτρικό μοτέρ ή επαγωγικό ελλειπτικό. Η διαφορά τους έγκυται ως προς την δυνατότητα επιλογής αντίστασης : χειροκίνητα, από την κονσόλα ελεγχόμενα από ηλεκτρικό μοτέρ, και την μέτρηση του παραγόμενου έργου, ένδειξη αντίστασης σε Watt κλπ 

Top Brands σε ελλειπτικά Μηχανήματα & Στατικά Ποδήλατα Γυμναστικής

Επίλεξε τα όργανα γυμναστικής που σου ταιριάζουν καλύτερα και σε εξυπηρετούν για τον χώρο σου από κορυφαία Brands όπως Amila, Body Sculpture ,SPIRIT, B&C και άλλα, καθώς και σε χρώματα όπως μαύρο, γκρι και άλλα!

Διάλεξε Top Ελλειπτικά Μηχανήματα & Στατικά Ποδήλατα Γυμναστικής στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή ελλειπτικά Μηχανήματα & Στατικά Ποδήλατα Γυμναστικής στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.