Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

25 230

Τύπος Εδάφους

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Copa

7 styles.

adidas Copa

Tα πιο δημοφιλή ποδοσφαιρικά παπούτσια όλων των εποχών επιστρέφουν και σε βοηθούν να κατακτήσεις όλα τα τρόπαια που θέλεις! Ανακάλυψε τώρα όλα τα Copa της adidas, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τα Χαρακτηριστικά που Τα Ξεχωρίζουν

Τα adidas Copa παπούτσια, ήρθαν να ενισχύσουν τις επιδόσεις σου και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο γήπεδο. Θα βρεις ανδρικά και παιδικά adidas Copa. Αυτό που τα ξεχωρίζει είναι ότι ανάλογα το μοντέλο θα βρεις adidas Copa που ενδείκνυται για φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα. Η ενδιάμεση σόλα από EVA που διαθέτουν προσφέρει μέγιστη αντικραδασμική προστασία ενώ η σόλα από καουτσούκ που διαθέτουν είναι αρκετά ανθεκτική. Στο άνω μέρος θα βρεις ποδοσφαιρικά adidas Copa με δερμάτινη σύνθεση, ενώ σε κάποια άλλα θα βρεις σύνθεση από TPU ή συνθετικά. Τα περισσότερα παπούτσια adidas Copa δένουν με κορδόνια όμως θα βρεις τα ανδρικά adidas Copa Sense 3 που διαθέτουν εφαρμογή σαν κάλτσα. Τα adidas Performance Copa σου προσφέρουν αίσθηση υποστήριξης, σταθερότητας και σιγουριάς. Μπες στο Cosmossport.gr και βρες adidas Copa ανδρικά και παιδικά για αγόρι ή για κορίτσι σύμφωνα με το στυλ σου.

Η Εφαρμογή των adidas Copa Παπουτσιών

Η εφαρμογή τους συνήθως είναι κανονική προς στενή όμως για μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς είτε να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν, είτε να επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα. Εάν θελήσεις να τα δοκιμάσεις σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα καλό θα ήταν να πας με τις κάλτσες που επιλέγεις να φοράς συνήθως στην προπόνησή σου. Εάν τα παραγγείλεις online και έχεις αστοχία στο νούμερο, τότε μπορείς να πραγματοποιήσεις εντελώς δωρεάν την αλλαγή σου. Θα βρεις παπούτσια ποδοσφαίρου adidas Copa για φυσικό γρασίδι, τεχνητό γρασίδι σχάρα και για πολλαπλές επιφάνειες (FG/AG). Η επιλογή είναι στο χέρι σου, με ένα κλικ.

Βρες adidas Performance Copa Παπούτσια Ποδοσφαίρου στο Κορυφαίο Store!

Βρες κι εσύ τα ιδανικά adidas Performance Copa ποδοσφαιρικά παπούτσια σε ανδρικά και παιδικά μεγέθη, για αγόρια και για κορίτσια, μέσα από πολλά χρώματα όπως κόκκινο, άσπρο, μαύρο, γκρι, κόκκινο και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.