Μένεις Αττική; Παράλαβε Εντός 48 ωρών και με τους δικούς σου όρους:

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎


Πώς παραλαμβάνω με Premium Delivery;


Ξεκίνα τις αγορές σου και παράλαβε με Premium Delivery!

Μάθε Περισσότερα

Τι είναι το Premium Delivery;   

Το Premium Delivery είναι η πιο γρήγορη παράδοση, με την πλειοψηφία να ειναι μεταξύ 24 και 48 ωρών & γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία SVUUM.

Ποιες Περιοχές Εξυπηρετεί το Premium Delivery;  

Η Υπηρεσία Premium Delivery εξυπηρετεί όλη την Αττική με ελάχιστες εξαιρέσεις. Κατά την καταχώρηση της διεύθυνσης παράδοσης αν ο Τ.Κ. της περιοχής σου ανήκει σε αυτούς που προσφέρουμε την υπηρεσία θα εμφανιστεί η επιλογή Premium delivery. Επίλεξέ την και συνέχισε τη διαδικασία καταχώρησης της παραγγελίας σου.

Πόσο κοστίζει η Υπηρεσία Premium Delivery; 

Το κόστος είναι μόλις 1€ επιπλέον της standard αποστολής, άρα 1€ για παραγγελίες αξίας άνω των 59€ ή 3,99€ για παραγγελίες μικρότερης αξίας.

Πότε θα παραλάβω;  

Για παραγγελίες που καταχωρούνται έως τη 13:00, η παράδοση γίνεται εντός των επόμενων 2 εργάσιμων (Δευτέρα-Σάββατο, 10:00-22:00) ημερών. Αν η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τη 13:00 η παράδοση θα γίνει εντός των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών. Μόλις η Svuum παραλάβει το δέμα σας από εμάς θα σας ενημερώσει με μήνυμα για την παράδοση.

Μπορώ να επιλέξω πότε θα παραλάβω;

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας την ώρα που έχει προγραμματιστεί, μπορείτε να αλλάξετε αυτόματα την ημέρα παραλαβής, μέσα από τον σύνδεσμο που σας έχει αποσταλεί με μήνυμα, πατώντας επάνω δεξιά στο κουμπί “reschedule”.

Τι είδους αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν στο Cosmos 24/7 Locker;  

Η Svuum είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον οδηγό τους για να συνεννοηθούν τις λεπτομέρειες της παραλαβής της παραγγελίας τους. Πατώντας τον σύνδεσμο που σας απεστάλει με γραπτό μήνυμα, θα σας εμφανιστεί η φωτογραφία και το όνομα του οδηγού σας, καθώς και δύο επιλογές επικοινωνίας: είτε με γραπτό μήνυμα, είτε με κλήση..

Μπορώ να κάνω επιστροφή μέσω Svuum? 

Όχι! Οι επιστροφές γίνονται με τους τρόπους που θα βρεις εδώ.

Instagram