Στο Cosmossport.gr έχουμε εξασφαλίσει πολλαπλές επιλογές παράδοσης γιατί καταλαβαίνουμε την ευχάριστη αγωνία του να αναμένεις να παραλάβεις το αγαπημένο σου ρούχο, παπούτσι ή αξεσουάρ!

• Παραλαβή δωρεάν από τα καταστήματά μας

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από φυσικό μας κατάστημα είναι δωρεάν.

Πότε μπορώ να το παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι από...μερικά λεπτά αν το προϊόν βρίσκεται ήδη στο κατάστημα της επιλογής σας έως και 3 εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας. Η παραλαβή γίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο. Οι ώρες παραλαβής είναι το ωράριο λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος.

Πως θα ενημερωθώ για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε μέσω SMS και e-mail για την παραλαβή της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 5 εργάσιμες.

icons8-cursor-26 Ενημερωθείτε εδώ για τη Δωρεάν Υπηρεσία Click & Collect!

• Παραλαβή σε σπίτι/γραφείο σε όλη την Ελλάδα / Κύπρο

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;

Ελλάδα→ Όλες οι παραγγελίες άνω των 70€ έχουν Δωρεάν Μεταφορικά! Οι παραγγελίες με αξία μικρότερη των 70€ έχουν κόστος 4.99€.

Κύπρος→ Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αποστολές αξίας άνω των 70€, ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος ανέρχεται στα 7.99€.


Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι συνήθως 1 - 3 εργάσιμες από τη στιγμή της καταχώρησης ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ειδική χρονική ζώνη παράδοσης!
Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) για την πορεία της παραγγελίας σας. Ο συνεργάτης μας για όλες τις (εντός Ελλάδος / Κύπρου) παραδόσεις είναι η Γενικη Ταχυδρομική. Ο μέσος όρος αποστολής είναι λιγότερος από 2 εργάσιμες.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου? 

Μπορείτε εύκολα με τον αριθμό αποστολής (tracking number) που θα σας στείλουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) μόλις αναχωρήσει το δέμα σας να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας! Βρείτε την παραγγελία σας τώρα εδώ!


• Παραλαβή από τα 250+ σημεία παραλαβής της Γενικής Ταχυδρομικής σε όλη την Ελλάδα

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Όλες οι παραγγελίες άνω των 70€ έχουν Δωρεάν Μεταφορικά για οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής! Οι παραγγελίες αξίας μικρότερης των 70€ έχουν κόστος 2.99€.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι  συνήθως 1 - 3 εργάσιμες από τη στιγμή της καταχώρησης. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) τόσο κατά την αναχώρηση του δέματός σας από τις εγκαταστάσεις μας όσο και κατά την άφιξή του στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που έχετε επιλέξει. Ο μέσος όρος αποστολής είναι λιγότερος από 2 εργάσιμες.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Μπορείτε εύκολα με τον αριθμό αποστολής (tracking number) που θα σας στείλουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) μόλις αναχωρήσει το δέμα σας να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας εδώ!