Στο Cosmossport.gr έχουμε εξασφαλίσει πολλαπλές επιλογές παράδοσης γιατί καταλαβαίνουμε την ευχάριστη αγωνία του να αναμένεις να παραλάβεις το αγαπημένο σου ρούχο, παπούτσι ή αξεσουάρ!

• Παραλαβή δωρεάν από τα καταστήματά μας

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από φυσικό μας κατάστημα είναι δωρεάν.

Πότε μπορώ να το παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι από...μερικά λεπτά αν το προϊόν βρίσκεται ήδη στο κατάστημα της επιλογής σας έως και 3 εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας. Η παραλαβή γίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο. Οι ώρες παραλαβής είναι το ωράριο λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος.

Πως θα ενημερωθώ για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε μέσω SMS και e-mail για την παραλαβή της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 5 εργάσιμες.

icons8-cursor-26 Ενημερωθείτε εδώ για τη Δωρεάν Υπηρεσία Click & Collect!

• Παραλαβή σε σπίτι/γραφείο σε όλη την Ελλάδα / Κύπρο

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;

Ελλάδα→ Όλες οι παραγγελίες άνω των 50€ έχουν Δωρεάν Μεταφορικά! Οι παραγγελίες με αξία μικρότερη των 50€ έχουν κόστος 2.99€.

Κύπρος→ Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αποστολές αξίας άνω των 50€, ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος ανέρχεται στα 9.99€.

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι συνήθως 1 - 3 εργάσιμες από τη στιγμή της καταχώρησης ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ειδική χρονική ζώνη παράδοσης!
Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) για την πορεία της παραγγελίας σας. Η Γενική Ταχυδρομική είναι υπεύθυνη για αποστολές σε Ελλάδα ενώ για αποστολές στην Κύπρο και για διεθνείς αποστολές συνεργαζόμαστε με την DHL Express. Ο μέσος όρος αποστολής είναι λιγότερος από 2 εργάσιμες.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου? 

Μπορείτε εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας που θα σας στείλουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) μόλις αναχωρήσει το δέμα σας να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας! Βρείτε την παραγγελία σας τώρα εδώ!


• Παραλαβή από τα 250+ σημεία παραλαβής της Γενικής Ταχυδρομικής σε όλη την Ελλάδα

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Όλες οι παραγγελίες άνω των 50€ έχουν Δωρεάν Μεταφορικά για οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής! Οι παραγγελίες αξίας μικρότερης των 50€ έχουν κόστος 2.99€.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι  συνήθως 1 - 3 εργάσιμες από τη στιγμή της καταχώρησης. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) τόσο κατά την αναχώρηση του δέματός σας από τις εγκαταστάσεις μας όσο και κατά την άφιξή του στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που έχετε επιλέξει. Ο μέσος όρος αποστολής είναι λιγότερος από 2 εργάσιμες.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Μπορείτε εύκολα με τον αριθμό αποστολής (tracking number) που θα σας στείλουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/ email) μόλις αναχωρήσει το δέμα σας να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας εδώ ή βρείτε τη στο site μας εδώ, με τον αριθμό παραγγελίας.

Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδος που το δέμα της παραγγελίας ξεπεράσει το βάρος των 2,5kgr/όγκο 5lt (ή χρησιμοποιηθεί κούτα μεγαλύτερων διαστάσεων από 30cmX25cmX15cm) τότε θα ενημερωθείτε για το extra κόστος των μεταφορικών μέσω email και η extra πληρωμή θα γίνει μέσω PayPal. Αν διαφωνείτε με το συνολικό ποσό των μεταφορικών η παραγγελία θα ακυρωθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας/ στον PayPal λογαριασμό σας.

Για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα (φόροι, δασμοί κλπ.) σύμφωνα με το νομικό καθεστώς της εκάστοτε χώρας. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αρμόδιο φορέα της χώρας παράδοσης της παραγγελίας για να σας ενημερώσει για τα επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν κατά την παράδοση της παραγγελίας. Αν δεν παραλάβετε την παραγγελία (εξωτερικού) και από την στιγμή που λόγω υψηλών εξόδων εκτελωνισμού / επαναπατρισμού αυτή δεν μπορεί να επιστραφεί σε εμάς δεν μπορεί να γίνει επιστροφή των χρημάτων σας.