Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

11 75

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Πέδιλα και Σανδάλια

από 5
175 styles.

Παιδικά Πέδιλα για Αγόρια και για Κορίτσια

Ψάχνεις στιλάτα και μοντέρνα σανδάλια και πέδιλα για το παιδί σου; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στη συλλογή μας και να βρεις σανδάλια και πέδιλα παιδικά μέσα από εξαιρετικές επιλογές που θα προσφέρουν ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και άνεσης για το καλοκαίρι. Τα πέδιλα και τα σανδάλια αποτελούν ιδανική επιλογή για την καθημερινότητα των παιδιών ή τις εξορμήσεις στη θάλασσα. Βρες σανδάλια παιδικά με σόλες μαλακές και κατάλληλες για την άμμο, βοηθόντας το παιδικό πόδι να έχει άψογη διαπνοή και ταυτόχρονα να μην καταπονείται.

Διάλεξε σήμερα κιόλας παιδικά πέδιλα και σανδάλια για αγόρια και για κορίτσια σε υπέροχα σχέδια, μέσα από κορυφαία Brands, που προσφέρουν ασφάλεια και στήριξη, μόνο στο Cosmossport.gr, τo Νο1 Online Store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές & φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφών!

Θα βρω πέδιλα παιδικά στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις, μια ποικιλία από πέδιλα παιδικά σε διάφορα στυλ, χρώματα και μεγέθη. Βρες παιδικά πέδιλα αδιάβροχα για την παραλία, που προσφέρουν υποστήριξη και άνεση, προστατεύοντας τα παιδικά πόδια, ενώ είναι ανθεκτικά στον ήλιο. Επίσης θα βρεις παιδικά αθλητικά πέδιλα που είναι ιδανικά για τις εξωτερικές δραστηριότητες του παιδιού σου, και για στιγμές ατελείωτου παιχνιδιού. Ωστόσο θα βρεις επίσης παιδικά πέδιλα ιδανικά για το urban style που ενισχύουν το στυλ τους με κομψότητα και μοντέρνα αισθητική, χωρίς να στερούν την άνεσή τους. Ανακάλυψε παιδικά πέδιλα για αγόρια και κορίτσια, και πρόσφερε τους την χαρά της άνεσης και του στυλ.

Τι εφαρμογή έχουν τα πέδιλα για αγόρια;

Τα πέδιλα για αγόρια είναι ιδανικά για δραστηριότητες στην παραλία, στην πισίνα, ή για καθημερινή χρήση κατά τους θερινούς μήνες. Σαν εφαρμογή τα αγορίστικα πέδιλα, συνήθως έχουν άνετη και προσφέρουν σταθερότητα στα πόδια, ενώ παράλληλα επιτρέπουν την διαπνοή. Ωστόσο ένα πέδιλο για αγόρι θα το βρεις επίσης σε κανονική και στενή εφαρμογή, όμως για μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών του site μας. Να θυμάσαι πάντα ότι σε περίπτωση αστοχίας με το μέγεθος, έχεις δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.

Τι σχέδια και χρώματα θα βρω σε πέδιλα για κορίτσια;

Μέσα από τη συλλογή μας θα βρεις πέδιλα για κορίτσια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που ταιριάζουν στο γούστο και το στυλ της κάθε μικρής μας φίλης. Επίλεξε πέδιλα κοριτσίστικα ανάμεσα σε λαμπερά χρώματα όπως ροζ, φούξια, μωβ, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, πολύχρωμο και γαλάζιο, ή πιο κλασικά χρώματα όπως λευκό, μαύρο και γκρι. Ένα πέδιλο για κορίτσι που μπορείς να βρεις στη συλλογή μας μπορεί να περιέχει διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως λουλούδια, πεταλούδες, ζωάκια, χαρακτήρες από τους αγαπημένους τους ήρωες και φωτεινά ιριδίζον μοτίβα για λάμψη και παιχνιδιάρικο στυλ.

Είναι άνετα τα αθλητικά παιδικά πέδιλα;

Τα αθλητικά παιδικά πέδιλα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση και την υποστήριξη των παιδικών ποδιών κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους. Συνήθως διαθέτουν ελαστικά λουράκια ή ιμάντες, χιαστί ή οριζόντια, με σκρατς ή με κούμπωμα ρυθμιζόμενο. Η σόλα στα παιδικά αθλητικά πέδιλα είναι ελαφριά προσφέροντας άνεση, ευελιξία και υποστήριξη. Πολλά από τα παιδικά αθλητικά πέδιλα διαθέτουν ενδιάμεσο πάτο με ανατομικό σχεδιασμό που απορροφά τους κραδασμούς και προσφέρει άνεση κατά την κίνηση. Ένα αθλητικό πέδιλο είναι ιδανικό για τις εξωτερικές δραστηριότητες και πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιδική συλλογή.

Έχει Βρεφικά Πέδιλα στο Cosmos Sport;

Στο Cosmos Sport θα βρεις μια ποικιλία από βρεφικά πέδιλα για το μικρό σου. Τα βρεφικά πέδιλα είναι μια αγορά που πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά αφού θα συνοδεύσει το μικρό σου στα πρώτα του βήματα. Στη συλλογή μας θα βρεις από πέδιλα αγκαλιάς και βρεφικά πέδιλα σε διάφορα στυλ και χρώματα που θα προσφέρουν, προστασία, άνεση και στυλ. Επίλεξε πέδιλα βρεφικά για αγόρια και κορίτσια σε μοναδικά χρώματα και προσφορές, μέσα από το Cosmossport.gr.

Από τι υλικά είναι κατασκευασμένα τα Παιδικά Σανδάλια;

Τα παιδικά σανδάλια κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, ανάλογα με το στυλ και τον κατασκευαστή. Ορισμένα από τα κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται στα σανδάλια παιδικά είναι αυτά που είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό, όπως πλαστικό ή καουτσούκ για ανάλαφρη αίσθηση. Ωστόσο θα βρεις επίσης, υφασμάτινα σανδάλια τα οποία προσφέρουν διαπνοή και δερμάτινα σανδάλια παιδικά, για ανθεκτικότητα, προσφέροντας μαλακή αίσθηση. Τέλος θα βρεις σανδάλια για παιδιά με αντιολησθητική σόλα που είναι must για να προσφέρουν σταθερότητα στο πόδι τους, αλλά και σανδάλια από φελλό που είναι εξαιρετικά εύκαμπτα και προσδίδουν άνεση και ελαφριά αίσθηση.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.