Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

17 112

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Chinos Παντελόνια και Σορτς

από 2
51 styles.
από 2

Ανδρικά Chinos Σορτς και Παντελόνια

Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αναβαθμίσεις τις casual sick εμφανίσεις σου; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις στυλάτα ανδρικά Chinos παντελόνια, σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και στυλ, μέσα από την μεγαλύτερη ανδρική συλλογή του No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Θα βρω ανδρικά παντελόνια Chinos στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις ανδρικά παντελόνια chinos για κάθε στυλ και ανάγκη. Ανακάλυψε παντελόνια chinos σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, μέσα από κορυφαία brands όπως Tommy Jeans, Calvin Klein, Vans και πολλά άλλα. Βρες chinos ανδρικά παντελόνια σε κανονική, στενή και loose εφαρμογή για να έχεις την άνεση και την ευελιξία που χρειάζεσαι σε κάθε περίσταση. Ένα ανδρικό παντελόνι chinos είναι must have, για casual και lifestyle εμφανίσεις, ενώ ταυτόχρονα απογειώνει το στυλ σου με απόλυτη κομψότητα.

Τι στυλ σε Ανδρικά Chinos να επιλέξω;

Το στυλ των ανδρικών chinos μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και τον τρόπο που θέλεις να το συνδυάσεις. Βρες κλασικά chinos για ένα διαχρονικό στυλ, ιδανικά για όλες τις περιστάσεις, slim fit chinos για στενότερο κόψιμο στο πόδι που αναδεικνύει τη σιλουέτα σου προσδίδοντας στυλάτο look και chinos με γίηνα ή έντονα χρώματα, που συνδυάζονται άψογα με οποιοδήποτε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Επιπλέον θα βρεις chinos με ελαστική μέση με κορδόνια ή με κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπιά και διακριτικά ή έντονα λογότυπα. Η επιλογή είναι δική σου, αρκεί να μπεις στο Cosmossport.gr και να επιλέξεις το ιδανικό ανδρικό chinos για σένα!

Τι εφαρμογή έχουν τα chino παντελόνια;

Η εφαρρμογή των chinos διαφέρει ανάλογα με το στυλ που θα επιλέξεις. Μπορείς να βρεις παντελόνια chinos σε χαλαρή γραμμή με ευέλικτη εφαρμογή που τα καθιστά ιδανικά για πολλές περιστάσεις. Μπορείς επίσης να βρεις chinos με κανονική εφαρμογή που τα καθιστά άνετα για καθημερινή χρήση, ενώ μπορούν επίσης να φορεθούν σε πιο επίσημες περιστάσεις, ανάλογα με τον τρόπο που συνδυάζονται και τα υπόλοιπα ρούχα που φοράς μαζί τους. Τέλος μπορείς να βρεις chinos σε slim γραμμή για ένα κομψό και ταυτόχρονα μοντέρνο στυλ, κάνοντάς τα μια εξαιρετική επιλογή.

Ποια είναι τα υλικά κατασκευής των chino παντελόνιων;

Τα chino παντελόνια κατασκευάζονται συνήθως από ελαφριά υλικά, όπως βαμβάκι, πολυεστέρας ή μικτές σύνθετες ίνες. Το βαμβάκι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω της ανθεκτικότητάς του, της διαπνοής και της άνεσής του. Άλλα υλικά, όπως το στρετς, μπορούν επίσης να προστεθούν για να προσδώσουν ελαστικότητα και άνεση στο παντελόνι. Τα chinos συνήθως έχουν λεία υφή που τα καθιστά ιδανικά για καθημερινή και επίσημη χρήση. Ωστόσο μπορείς να βρεις chinos με sustainable υλικά στηρίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη με το στυλ σου.

Με τι να συνδυάσω το chino παντελόνι μου;

Το chino παντελόνι είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ, ανάλογα με την περίσταση. Για ένα καθημερινό και άνετο στυλ μπορείς να το συνδυάζεις με ένα loose T-shirt ή φούτερ. Για τις urban εμφανίσεις σου μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή ένα polo T-shirt, προσθέτωντας ένα σακάκι ή blazer. Για ένα πιο καλοκαιρινό και αθληιτκό στυλ μπορείς να το συδνυάσεις με ένα αμάνικο T-shirt με ζωηρά χρώματα. Μπορείς επίσης να προσθέσεις στο look σου αξεσουάρ στο chinos όπως μια δερμάτινη ή υφασμάτινη ζώνη και να το ολοκληρώσεις με sneakers, εσπαντρίγιες ή αθλητικά παπούτσια.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.