Τύπος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

11 79

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Καπέλα

490 styles.

Καπέλα Γυναικεία

Θέλεις να απογειώσεις το αθλητικό  και casual style σου,και ταυτόχρονα να προστατευτείς από τον ήλιο; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στη συλλογή μας και να επιλέξεις το ιδανικό γυναικείο καπέλο για σένα, που θα συνοδεύσει σε κάθε σου δραστηριότητα. Βρες καπέλα γυναικεία σε διάφορα χρώματα όπως κλασσικά μαύρο, άσπρο, ροζ, γκρι, καφέ και άλλα, μοναδικά σχέδια και τύπους όπως jockey, strapback, snapback, velcro, classic και bucket. Ανακάλυψε επίσης γυναικεία καπέλα μέσα από κορυφαία Brands όπως Nike, adidas, Puma και άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 Online Store, σε Μοναδικές Προσφορές και Τιμές και φυσικά, με Δυνατότηα Δωρεάν Επιστροφής.

Τι γυναικεια καπέλα θα βρω στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα βρεις γυναικεία καπέλα για κάθε στυλ, για το καθημερινό σου, το αθλητικό και το urban style σου. Βρες γυναικεία καπέλα σε Strapback, Snapback, Bucket, Με Σκρατς ( Velcro), Classic, Visor, σε έντονα ή πιο γήινα και κλασσικά χρώματα, με prints ή χωρίς prints και νιώσε το στυλ σου πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Τα καπέλα για γυναίκες είναι must have για κάθε εποχή του χρόνου, προσθέτωντας extra bonus style.

Ποια γυναικεία καπέλα είναι φέτος στην μόδα;

Για εσένα που θέλεις να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά, στις φετινές τάσεις τις μόδας είναι τα γυναικεία bucket καπέλα. Τα bucket καπέλα μπορείς να τα φορέσεις από την χαλαρή σου βόλτα στην πόλη, μέχρι και στην πλαζ. Βέβαια τάση αποτελούν και στα γυναικεία strapback & snapback καπέλα με τα έντονα χρώματά τους. Βρες το ιδανικό καπέλο που ταιριάζει στο στυλ και απογείωσε το με ένα γυναικείο καπέλο από το Cosmossport.gr

Από τι ύφασμα να επιλέξω να είναι το γυναικείο καπέλο μου;

Η επιλογή του υλικού για ένα γυναικείο καπέλο εξαρτάται από τη χρήση και τις προτιμήσεις σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα βαμβακερό γυναικείο καπέλο που είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και για ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Το υλικό του προσφέρει διαπνοή και άνεση. Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες και για ημέρες με υγρασία, μπορείς να επιλέξεις ένα καπέλο από πολυεστέρα ή συνθετικά υλικά που το ύφασμά τους στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο γι αθλητικές δραστηριότητες. Για τις ζεστές ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες μπορεί να επιλέξεις ένα καπέλο με δίχτυ tracker που προσφέρει εξαιρετική διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση. Επίλεξε ένα γυναικείο καπέλο υφασμάτινο με τεχνολογίες ή με premium ύφασμα και νιώσε την άνεση να είναι σύμμαχός σου, κάθε στιγμή.

Τι στυλ είναι διαθέσιμα στα Γυναικεία Καπέλα;

Στην κατηγορία των γυναικείων καπέλων υπάρχει μια ευρεία γκάμα στυλ για να επιλέξεις αυτό που θα προσδώσει μια διαφορετική αισθητική στην εμφάνισή σου. Βρες γυναικεία καπέλα σε διάφορα styles όπως:
• Strapback, τα οποία διαθέτουν ρυθμιζόμενο λουρί στο πίσω μέρος που προσαρμόζεται για εξατομικευμένη εφαρμογή.
• Snapback, τα οποία διαθέτουν ρυθμιζόμενο κλείσιμο και επίπεδο γείσο
• Bucket, τα οποία διαθέτουν κυκλικό γείσο περιμετρικά του καπέλα και δίνουν στυλ στο outfit σου.
• Με Σκρατς ( Velcro), τα οποία διαθέτουν κλείσιμο σκριτς σκρατς για εύκλη αφαίρεση και εφαρμογή στο κεφάλι
• Classic, τα οποία διαθέτουν το κλασσικό σχέδιο με minimal design.
• Visor, τα οποία δεν διαθέτουν ύφασμα στο πάνω μέρος, έχουν ρυθμιζόμενο κλείσιμο και διαθέτουν μόνο γείσο στο μπροστινό μέρος.
Διάλεξε μέσα από τη συλλογή μας το γυναικείο καπέλο που σου ταιριάζει και κάνε upgrade.

Θα βρω γυναικεία καπέλα jockey στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις καπέλα jockey γυναικεία από επώνυμα Brands. Τα jockey καπέλα είναι εμπνευσμένα από την κλασική σχεδίαση των καπέλων που φορούν οι αναβάτες αλόγων (jockeys) κατά τη διάρκεια των ιπποδρομιών. Τα γυναικεία καπέλα jockey έχουν συνήθως στρογγυλό, σκληρό γείσο και είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως βαμβάκι, πολυεστέρα, ή ακόμα και αδιάβροχα υλικά όπως νάιλον. Περιλαμβάνουν επίσης ρυθμιζόμενο λουρί ή κορδονιού στο πίσω μέρος του καπέλου, το οποίο επιτρέπει την προσαρμογή του μεγέθους για καλύτερη εφαρμογή. Τα jockey καπέλα για γυναίκες αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή για την κλασική τους εμφάνιση και συνδυάζονται με πολλά styles.

Τι διαφορετικό έχουν τα γυναικεία καπέλα αθλητικά;

Τα καπέλα αθλητικά για γυναίκες συνήθως σχεδιάζονται με ειδικά χαρακτηριστικά για να προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα κατά τη διάρκεια της άθλησης. Τα γυναικεία αθλητικά καπέλα διαθέτουν ελαφρύ υλικό υφάσματος που επιτρέπουν τη διαπνοή. Πολλά αθλητικά καπέλα διαθέτουν επίσης ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα κατά τη διάρκεια της άθλησης, και άλλες τεχνολογίες όπως αντιμικροβιακό ύφασμα, UV ύφασμα και άλλα, που τα καθιστά ιδανικά. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά και το στυλ που είναι σχεδιασμένα τα κάνει να ξεχωρίζουν απο τα κλασσικά καπέλα. Βρες το ιδανικό γυναικείο καπέλο αθλητικό μέσα από επώνυμα Brands και νιώσε τη άνεση να σε συντροφεύει.

Τι Brands σε γυναικεία καπέλα θα βρω στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις γυναικεία καπέλα μέσα από τα αγαπημένα σου brands όπως, adidas Originals, adidas Performance, Nike, Vans, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, Jordan, Alpha Industries, adidas Sportswear, adidas Terrex, Basehit, Buff, Calvin Klein, Carhartt WIP, Champion Reverse Weave, Columbia, THE NORTH FACE, Puma, Emerson, Everlast, Helly Hansen, Lacoste, NEW ERA, Obey, On, OFI OFFICIAL BRAND, Polo Ralph Lauren, Salomon, Saucony, Guess, Capslab. Βρες το ιδανικό γυναικείο καπέλο που ταιριάζει στο στυλ σου επιλέγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη σου μάρκα, μόνο μέσα από τη συλλογή μας.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.