adidas Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

adidas Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

Στα Cosmos Sport θα βρεις όλες τις Συλλογές της adidas Performance & adidas Originals. Ανακάλυψε αθλητικά & lifestyle ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και αθλητικό εξοπλισμό, με ειδικές τεχνολογίες. Η Ανδρική, Γυναικεία & Παιδική συλλογή σε περιμένει στο Νο1 Online Store, σε απίστευτες Τιμές & Προσφορές με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Βρες adidas Παπούτσια για Σένα!

Είτε θέλεις γυναικεία, αντρικά, παιδικά αλλά και βρεφικά παπούτσια adidas Originals ή adidas Performance στην μεγάλη συλλογή μας θα βρεις αυτό που επιθυμείς. Για ανδρικά και γυναικεία adidas μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα sneakers, αθλητικά παπούτσια, μποτάκια, παντόφλες, σαγιονάρες και slides με φλατ, chunky ή platform σόλα, καλύπτοντας κάθε στυλ. Για τους μικρούς μας φίλους και το μωρό σου μπορείς να επιλέξεις είτε παπούτσια και sneakers adidas που δένουν με κορδόνια ή με velcro κλείσιμο, μποτάκια, παπούτσια αγκαλιάς και slides ή σαγιονάρες για τις ζεστές του καλοκαιριού. Τα υλικά που κατασκευάζονται όλα τα adidas παπούτσια είναι εξαιρετικής ποιότητας είτε με δέρμα είτε με ύφασμα είτε με vegan, ανακυκλωμένα υλικά ή βιώσιμα οικολογικά που στηρίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη. Όραμα της εταιρείας στα πιο σύγχρονα μοντέλα είναι να προωθήσει την βιώσιμη ανάπτυξη για ένα βιώσιμο μέλλον, και αυτό φαίνεται στα παπούτσια που κατασκευάζει. Πέρα από το εξωτερικό των παπουτσιών η adidas χρησιμοποιεί κατασκευή σόλας υψηλής ποιότητας είτε από φυσικό καουτσούκ είτε με διάφορες τεχνολογίες όπως την αντικραδασμική προστασία, τον αφρό στην σόλα που δίνει πρόσφυση και την ενδιάμεση σόλα boost που διαθέτουν κάποια ζευγάρια της. Στόχος της είναι η άνεση, η πρόσφυση και το ανάλαφρο βήμα που δεν κουράζουν το πόδι. Όσον αφορά την εφαρμογή των παπουτσιών, τα περισσότερα ζευγάρια της adidas έχουν κανονική εφαρμογή, φυσικά όμως διαθέτει και ζευγάρια με άνετη εφαρμογή αλλά και ζευγάρια με στενή εφαρμογή. Όποια και αν είναι η προτίμησή σου στην εφαρμογή με την adidas έχεις την επιλογή.

Διάξε Ρούχα adidas & Κλέψε τις Εντυπώσεις

Στο Cosmossport.gr  θα βρεις μοναδικά adidas ρούχα για κάθε εποχή καλύπτοντας το casual, sporty & urban style σου. Θα βρεις μια ποικιλία σε χρώματα και design, ενώ αυτό που χαρακτηρίζει τα ρούχα της adidas είναι η απαλή σύνθεση των υφασμάτων της με κύριο στόχο να προσφέρει εξαιρετική άνεση. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου μπορείς να βρεις adidas ρούχα χειμερινά και καλοκαιρινά. Για χειμώνα μπορείς να επιλέξεις τα μοναδικά φούτερ, μπλούζες μακρυμάνικες, μπλούζες με κουκούλα, φόρμες, ζακέτες, μπουφάν, αντιανεμικά μπουφάν, puffer και παρκά και πολλα άλλα που θα σου προσφέρουν ζεστασιά και στυλ.  Για το καλοκαίρι μπορείς να βρεις μοναδικά t-shirts, tank tops, crop tops, σορτς, κολάν, φορέματα, φούστες, βερμούδες, biker shorts και άλλα πολλά, από εξαιρετικής ποιότητας απαλά υφάσματα για να διατηρήσεις την διαπνοή που χρειάζεσαι ο, τι κι αν κάνεις. Για το μικρό σου και τους μικρούς μας φίλους μπορείς να βρείς μοναδικά παιδικά ρούχα adidas σε σετ φόρμας σε συνδυασμούς όπως σετ φόρμα με ζακέτα, φόρμα με φούτερ, t-shirt με σορτς ή t-shirt με φόρμα και άλλα πολλά. Ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά ρούχα adidas σε περιμένουν στο No1 online store για να σου χαρίσουν στιγμές ξέγνοιαστες με στυλ.

Βρες το Ιδανικό Αξεσουάρ adidas

Για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου θα βρεις το ιδανικό adidas αξεσουάρ για εσένα που θα ολοκληρώσει το στυλ σου. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από τα μοναδικά σχέδια και χρώματα στα adidas σκουφάκια ή κασκόλ. Πέρα από το στυλ θα σου προσφέρουν την ζεστασιά και την άνεση που χρειάζεσαι. Για το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα adidas καπέλα snapback, strapback, bucket και πολλά άλλα τα οποία θα σου προσφέρουν την προστασία που χρειάζεσαι από τον ήλιο χωρίς να σου στερούν την άνεση. Ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις για την καθημερινότητά σου ένα adidas τσαντάκι είτε τσάντα μέσης είτε backpack, έτσι θα έχεις την οργάνωση που θέλεις όπου και αν βρίσκεσαι. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις τις ιδανικές κάλτσες για σένα ανεξαρτήτου μήκους και στυλ αλλά μπορείς να τονίσεις το στυλ σου ακόμα περισσότερο επιλέγοντας ένα adidas ρολόι. Όποιο adidas αξεσουάρ και αν επιλέξεις θα το βρεις στην μεγάλη γκάμα του Cosmossport.gr!

Ανακάλυψε Αθλητικό Εξοπλισμό adidas από το Κορυφαίο Store!

Η adidas είναι σύμμαχός σου στην άθληση και ήρθε να σε ενισχύσει με τον adidas αθλητικό εξοπλισμό της. Είτε παίζεις ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ είτε ασχολείσαι με το τρέξιμο, γυμναστήριο, κολυμβητήριο και αθλήματα νερού επίλεξε τον κατάλληλο εξοπλισμό adidas. Θα βρεις adidas αξεσουάρ ποδοσφαίρου, στίβου, γυμναστικής, γάντια τερματοφύλακα, γυαλιά κολύμβησης, ζώνη τρεξίματος, καλαμίδες, μπάλες ποδοσφαίρου, προστατευτικά προπόνησης, περικάρπια- περιμετώπια, ρακέτες padel και πολλά άλλα και άσε τις επιδόσεις σου να ανέλθουν. Μην χάσεις την ευκαιρία μπες στην συλλογή της adidas και βρες το δικό σου must have sporty item!

Η ιστορία της adidas

Αποτελεί μία από τις δύο κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών στον κόσμο. Η adidas ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου 1924, όταν ο Άντολφ Ντάσλερ και ο αδελφός του Ρούντολφ αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση αθλητικών παπουτσιών, την Dassler Brothers Shoe Factory. Το 1949, μετονομάστηκε σε adidas και ξεκίνησε να χορηγεί αθλητικά παπούτσια σε αθλητές των ολυμπιακών αγώνων.

Πότε ιδρύθηκε η adidas; 

Η adidas ιδρύθηκε στις 18 Αυγούστου 1949 από τον Άντολφ Ντάσλερ, μετά το ξέσπασμα του Gebrüder Dassler Schuhfabrik ανάμεσα σ'αυτόν και τον μεγαλύτερο αδερφό του Ρούντολφ, που είχε νωρίτερα ιδρύσει την Puma, η οποία γρήγορα έγινε ο επιχειρηματικός ανταγωνιστής της Adidas και η οποία έχει επίσης έδρα το Χέρτσογκεναουραχ.
Τα σχέδια της εταιρείας για την ένδυση και την υπόδυση τυπικά περιλαμβάνουν τρεις κάθετες γραμμές, ενώ το ίδιο μοτίβο παρουσιάζεται και στο σημερινό επίσημο λογότυπο της Adidas. Το εμπορικό όνομα της εταιρείας δεν περιέχει κεφαλαία γράμματα. Η επωνυμία adidas Originals χρησιμοποιεί το αρχικό λογότυπο της adidas πλέον.

Πότε ξεκίνησε η μεγάλη επιτυχία για την adidas;

Στη δεκαετία του ‘70, η εταιρία εκτοξεύτηκε με την Stan Smith συλλογή να γράφει ιστορία έως και σήμερα. Με το θάνατο του Άντι Ντάσλερ, του ιδρυτή της, η εταιρεία πέρασε μία δύσκολη περίοδο, κινδυνεύοντας με χρεωκοπία το 1987, αλλά κατάφερε με συνεχείς καινοτομίες να επιστρέψει στην κορυφή.
Σημειώνει πολλαπλές επιτυχίες, λανσάροντας τα νέα της brand, adidas Originals και adidas Performance με κορυφαίες συνεργασίες αθλητών και καλλιτεχνών όπως τον Lionel Messi, τον Kanye West, την Stella McCartney, τον Pharrell Williams και πολλούς ακόμα. Οι επιτυχίες ήταν πολλές και μεγάλες. Τα αθλητικά παπούτσια NMD R1, για παράδειγμα, πούλησαν 400.000 ζευγάρια μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας κυκλοφορίας τους. Ενώ τα Ultraboost πούλησαν 11.000 ζευγάρια μέσα στην πρώτη ώρα.
Μία σημαντική καινοτομία της adidas αφορά στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζει τα προϊόντα της.
Για παράδειγμα, η σειρά Yoga Collection κατασκευάστηκε από ανακυκλώσιμο πλαστικό που συλλέχθηκε από τη θάλασσα. Άλλο παράδειγμα τα AlphaEdge 4D, τα οποία κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας φως και οξυγόνο, μέσω μιας καινοτόμας διαδικασίας με την ονομασία "Digital Light Synthesis". Άλλη πρόσφατη καινοτομία ήτανη σειρά αθλητικών παπουτσιών ΕNERGY BOOST, που παρουσίασε ένα νέο υλικό και τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών. Το υλικό των εν λόγω παπουτσιών προσφέρει μία καινοτόμα και ξεχωριστή εμπειρία τρεξίματος, με ένα πάτημα που μοιάζει με την αίσθηση ενός μαλακού μαξιλαριού.
Σήμερα, η adidas, αναγνωρίζεται ως η No.1 βιομηχανία παραγωγής αθλητικών & lifestyle ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ στην Ευρώπη. 

TOP adidas Collections

adidas Ultra Boost adidas Ultraboost 22 adidas Heat.Rdy adidas Runfalcon adidas ΖNE adidas Cloudfoam adidas Primeblue adidas Primeknit adidas Supernova adidas Harden adidas Adilette adidas Duramo adidas x Marimekko adidas EQ Run adidas Future Icons adidas OwnTheGame adidas Adistar adidas Copa

TOP adidas Styles

adidas Κάλτσες adidas Σακίδια Πλάτης adidas Μαγιό adidas Καπέλα adidas Τσαντάκια adidas Plus Size Ρούχα adidas Κολάν adidas Aκουστικά adidas Παπούτσια adidas Σκούφοι adidas Τένις-Padel

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.