ΑΤΤΙΚΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ RIVER WEST - Sneaker10

ΤΟ ΝΟ1 LIFESTYLE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στο Κατάστημα Sneaker10 στο River West στο Αιγάλεω θα βρεις Lifestyle και Casual Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ από κορυφαία brands όπως Nike, adidas, Jordan, Vans, Carhartt WIP, Converse, Tommy Jeans, Fila Heritage, Reebok Classics, The North Face, Puma, Levi's, Herschel, Dr. Martens και πολλά άλλα Επώνυμα Lifestyle Brands! Βρες κορυφαία στιλ και σχέδια σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη σε μοναδικές προσφορές, με Δωρεάν Μεταφορίκα σε παραγγελίες άνω των 59€ και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής 60 ημερών!

Κάνε level-up το στιλ σου με τα πιο exclusive sneakers και με τα πιο stylish outfits και ξεχώρισε στην καθημερινή σου βόλτα, την απογευματινή σου έξοδο ή ακόμα και σε μια επαγγελματική συνάντηση! Το Sneaker10 Store του River West στο Αιγάλεω είναι ο κατάλληλος προορισμός για να βρεις ό,τι ψάχνεις!



ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ: Google Maps Sneaker10

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.