ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ Η ΡΑΦΑΕΛΑ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ SUPERNOVA

Eξαιρετική άνεση, τέλεια απορρόφηση κραδασμών! Τα adidas Supernova Rise είναι τα running παπούτσια που λατρεύει η Ραφαέλα, τώρα που αρχίζει να κάνει τα πρώτα της χιλιόμετρα.

Καν’ το όπως η Ραφαέλα

H Ραφαέλα το’ πε και το’ κανε. Επισκέφθηκε ένα κατάστημα Cosmos Sport, δοκίμασε το σούπερ άνετο adidas Supernova και ξεκίνησε να κάνει το running το νέο της hobby. Κάν ‘το κι εσύ όπως η Ραφαέλα Ψαρρού και ανακάλυψε τη χαρά του τρεξίματος με το πιο άνετο παπούτσι που φόρεσες ποτέ. Ιδανικό για νέους δρομείς, αλλά και για όσους τρέχουν συστηματικά.

ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΝΕΣΗ

Τώρα, δεν σε σταματάει τίποτα! Βάλε τα νέα σου adidas Supernova και νιώσε κορυφαία άνεση, απολαμβάνοντας κάθε χιλιόμετρο, χωρίς κραδασμούς. Χάρη στον σούπερ αφρό Dreamstrike+ στην ενδιάμεση σόλα, μπορείς να τα δίνεις όλα και να χαίρεσαι κάθε λεπτό, χωρίς να σου αποσπάει τίποτα την προσοχή.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Θες έξτρα σταθερότητα, τη στιγμή που τη χρειάζεσαι; Με τα νέα adidas Supernona, την έχεις! Νιώσε το πέλμα σου να κινείται καλύτερα, χάρη στο καινοτόμο σύστημα πυκνότερου αφρού Support Rod που βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος της σόλας, και πιάσε τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΟΥ

Συνδυάζοντας τον μαλακό αφρό απορρόφησης κραδασμών με το απαλό ύφασμα, κάθε παπούτσι adidas Supernova αγκαλιάζει ευχάριστα τη φτέρνα σου, για άνετη στήριξη. Είτε κάνεις ελαφρύ τζόκινγκ είτε απολαμβάνεις μεγαλύτερες αποστάσεις, το απόλυτο καθημερινό παπούτσι τρεξίματος σου δίνει ώθηση να συνεχίσεις!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ADIDAS SUPERNOVA

Ανακάλυψε τη συλλογή, επίλεξε τα adidas Supernova που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες και συνδύασε το απόλυτο στυλ, με την εξαιρετική άνεση!

Δοκιμάζουμε το νέο adidas Supernova με τη Ραφαέλα Ψαρρού!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.