Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

18 104

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Μαγιό Tommy Jeans

από 2
57 styles.
από 2

Tι μαγιό Tommy Jeans by Tommy Hilfiger θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr το No1 online store, θα βρεις Tommy Jeans by Tommy Hilfiger μαγιό για άνδρες και γυναίκες, στα πιο elegant σχέδια που θα σε ξετρελάνουν. Βρες το ιδανικό Tommy Jeans by Tommy Hilfiger μαγιό είτε σε σορτς μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο και ετοιμάσου να νιώσεις την απόλυτη εμπειρία κομψότητας, με σύμμαχο στο Cosmossport.gr.

Ποια είναι η τάση φέτος στα Tommy μαγιό;

Τάση για τα μαγιό Tommy φέτος είναι αυτά που διαθέτουν πιο έντονο design και λογότυπα. Πιο συγκεκριμένα σε Tommy σορτς μαγιό θα πρωταγωνιστήσουν αυτά που διαθέτουν ένα εμβληματικό λογότυπο και αυτά που διαθέτουν συνδυασμό χρωμάτων. Στα γυναικεία Tommy Jeans bikini & ολόσωμα τάση είναι τα bralette και τα κοφτά γυναικεία μαγιό, ενώ σε ολόσωμα τάση είναι τα Tommy μαγιό με ανοιχτή πλάτη και τα αθλητικού τύπου μαγιό που είναι ιδανικά για κάθε ώρα.

Τι στυλ σε γυναικεία μαγιό Tommy Jeans by Tommy Hilfiger θα βρω;

Στο online store μας θα βρεις Tommy Jeans by Tommy Hilfiger γυναικεία μαγιό σε ολόσωμα, σετ μπικίνι, πάνω μέρος και κάτω μέρος. Στο κάτω μέρος θα βρεις γυναικεία Tommy Jeans brazilian, κοφτά και με κανονικό κόψιμο μαγιό, ενώ στο πάνω μέρος θα βρεις Tommy Jeans σε brallete, τριγωνάκι, μπουστάκι και σουτιέν. Όσον αφορά τα γυναικεία μαγιό Tommy Jeans by Tommy Hilfiger θα βρεις επίσης και ολόσωμα αθλητικού τύπου αλλά και lifestyle μαγιό.

Τι ανδρικά μαγιό Tommy Jeans να επιλέξω;

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά Tommy Jeans μαγιό για κάθε ηλικία. Βρες τα πιο κομψά ανδρικά σορτς μαγιό και βερμούδες μαγιό Tommy Jeans, σε all time classic χρώματα και σε μινιμαλιστικό design. Στην μεγάλη online γκάμα μας θα βρεις επίσης Tommy Jeans μαγιό σε έντονα χρώματα και prints που αποπνέουν την απόλυτη καλοκαιρινή νότα που θα χρωματίσει το καλοκαίρι σου, προσδίδοντάς σου στυλ. Βρες τα ιδανικά μαγιό για άνδρες Tommy Jeans και ανανέωσε το στυλ σου.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Tommy Jeans μαγιό by Tommy Hilfiger;

Τα χαρακτηριστικά στα γυναικεία και στα ανδρικά Tommy Jeans μαγιό by Tommy Hilfiger είναι η σύνθεση των υφασμάτων, η άνεση και το στυλ που σου προσδίδουν. Θα βρεις μαγιό Tommy Hilfiger σε ποιοτικά υφάσματα και βιώσιμα υφάσματα από ανακυκλωμένα υλικά. Το κύριο χαρακτηριστικό στα μαγιό Tommy Jeans είναι το χαρακτηριστικό λογότυπο ή η σημαία τους που τα υπογράφει και σηματοδοτεί την αγάπη σου για το brand. Ένα Tommy Jeans by Tommy Hilfiger μαγιό είναι ιδανικό για σένα που ψάχνεις ένα μαγιό με διάρκεια στο χρόνο.

Πως να φροντίσω σωστά τα Tommy μαγιό μου;

Για να φροντίσεις σωστά τα μαγιό Tommy θα πρέπει για αρχή να συμβουλευτείς τις οδηγίες που αναγράφονται στο ταμπελάκι του μαγιού. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ήπιο απορρυπαντικο, χωρίς λευκαντικό σε μέτρια θερμοκρασία, αποφεύγοντας την χρήση στεγνωτηρίου καθώς μπορεί να αποβεί καταστροφική για το ύφασμά τους. Έπειτα μπορείς να τα πλύνεις στο χέρι αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Ένα tip που μπορείς να κάνεις με το που βγεις από την θάλασσα ή την πισίνα είναι να ξεπλυθείς με καθαρό νερό στην ντουζιέρα ώστε να μην μείνει το αλάτι ή το χλώριο στο Tommy Jeans μαγιό, αποφεύγοντας τον αποχρωματισμό.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.