Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 540

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ψυγεία Κάμπινγκ

από 2
45 styles.
από 2

Τι ψυγεία κάμπινγκ θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις ψυγεία κάμπινγκ για να έχεις απόλυτη άνεση για την μεταφορά των προϊόντων σου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις ψυγεία camping φορητά με ροδάκια, χωρίς ροδάκια και σε στυλ τσάντας. Βρες ψυγεία με μικρή, μεσαία και μεγάλη χωρητικότητα και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Πως να επιλέξω το κατάλληλο φορητό ψυγείο καμπινγκ;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο ψυγείο καμπινγκ αρχικά πρέπει να σκεφτείς πόσα τρόφιμα και υγρά θέλεις να έχεις μαζί σου για να αποφασίσεις για την χωρητικότητα. Έπειτα εάν σκοπεύεις να κουβαλήσεις λίγα πράγματα τότε ιδανικό είναι ένα ψυγείο τσάντα. Από την άλλη εάν θέλεις να πάρεις περισσότερα πράγματα τότε ιδανικό είναι ένα φορητό ψυγείο ή ένα φορητό ψυγείο με ροδάκια. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου στο Cosmossport.gr θα βρεις το ιδανικό φορητό ψυγείο για τις ανάγκες σου.

Ποιες είναι οι διαστάσεις των ψυγείων camping;

Βρες τις ιδανικές διαστάσεις για το ψυγείο camping που θέλεις μέσα από το Cosmossport.gr. Για να βρεις τις κατάλληλες διαστάσεις αρχικά θα πρέπει να σκεφτείς το μέγεθος που σε εξυπηρετεί, κοιτώντας τις διαστάσεις ως προς το ύψος και το πλάτος. Για τις διαστάσεις του ψυγείου camping, μπορείς να συμβουλευτείς την περιγραφή όπου αναγράφονται αναλυτικά οι μετρήσεις. Κάνε δικό σου σήμερα κιόλας μέσα από το Cosmossport.gr το φορητό ψυγείο που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Πόσα λίτρα χωρητικότητα έχουν τα φορητά ψυγεία;

Εαν σκοπεύεις να κατασκηνώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλεις να εφοδιαστείς με αρκετά προϊόντα, τότε θα χρειαστείς ένα μεγάλο ψυγείο με μεγάλη χωρητικότητα από large 21-30L μέχρι XLarge 31+L. Για λιγότερες μέρες ιδανικό είναι ένα φορητό ψυγείο μεσαίας χωρητικότητας Medium 12-20L, ενώ για μικρές εξορμήσεις Σαββατοκύριακου που θέλεις τα άκρως απαραίτητα, μπορείς να επιλέξεις ένα ψυγείο με mini με χωρητικότητα 0-12L.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.