Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 80

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Wrangler Ρούχα και Αξεσουάρ

5 styles.

Wrangler Ρούχα και Αξεσουάρ

Η Wrangler® ως εταιρεία, πιστεύει σε σταθερές δεσμεύσεις, η φιλοσοφία της είναι σταθερή, ακόμα από το πρώτο ζευγάρι τζιν Wrangler® που κατασκευάστηκε το 1947. Η ιστορία της; Μεγάλη! Ανακάλυψε τη συλλογή της στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Η Ιστορία της Wrangler

Η Wrangler είναι μια Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής τζιν και άλλων ειδών ένδυσης, ιδιαίτερα ρούχων εργασίας. Η μάρκα ανήκει στην Kontoor Brands Inc., στην οποία ανήκει και η Lee. Η έδρα της βρίσκεται στο κέντρο του Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, με εργοστάσια παραγωγής σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Τα Wrangler Jeans κατασκευάστηκαν για πρώτη φορά από την Blue Bell Overall Company, η οποία είχε αποκτήσει το εμπορικό σήμα όταν ανέλαβε την Casey Jones στα μέσα της δεκαετίας του 1940. Η Blue Bell χρησιμοποίησε τον Bernard Lichtenstein ("Rodeo Ben"[1]), έναν Πολωνό ράφτη από το Łódź που συνεργαζόταν στενά με καουμπόηδες, για να βοηθήσει στο σχεδιασμό τζιν παντελονιών κατάλληλα για χρήση ροντέο. Η Wrangler είναι μια διεθνές γνωστή μάρκα που μέχρι και σήμερα είναι αγαπητή στο κοινό που αγαπάει το urban style και τα τζιν.

Ανάδειξε Το Δικό Σου Στυλ Μέσα Από Τα Wrangler Ρούχα

Για εσένα που θες ένα μοναδικό στυλ με την υπογραφή της Wrangler μπορείς να επιλέξεις ρούχα Wrangler για γυναίκες & άντρες ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις Wrangler cargo pants, denim jackets, μπλούζα μακρύ μανίκι, μπλούζα με κουκούλα, μπλούζα φούτερ, πουκάμισο ή μπουφάν διατηρώντας την άνεσή σου και την ζεστασιά που χρειάζεσαι τις κρύες μέρες, πάντα με μοναδικό στυλ. Για το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις Wrangler polo κοντό μανίκι, T-Shirts, κοντομάνικα πουκάμισα, σορτς-βερμούδες και τζιν βερμούδες/σορτς για απόλυτη ελευθερία κινήσεων και διαπνοή. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου στο Cosmossport.gr θα βρεις Wrangler ρούχα τονίζοντας το casual, street & urban look σου.

Διάλεξε Wrangler Τζιν

Τα Wrangler τζιν παντελόνια μπορούν να σε βγάλουν από το δίλημμα όταν σκέφτεσαι τι να φορέσεις. Είναι μια επιλογή που θα σε συνοδεύσει από την καθημερινότητά σου μέχρι και τις urban εμφανίσεις σου. Στο Cosmossport.gr θα βρεις μοναδικά Wrangler τζιν παντελόνια για κάθε στυλ και κόψιμο σε denim επιλογές, regular, loose, slim, mom, boyfriend style και άλλα πολλά. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα Wrangler jean σε κανονική γραμμή για να μην χάνεις στιγμή από την άνεσή σου. Για μια χαλαρή μέρα που έχεις cozy διάθεση, μπορείς να επιλέξεις ένα τζιν παντελόνι Wrangler με χαλαρή εφαρμογή για να μην χάνεις στιγμή από την άνεσή σου ενώ για ένα lifestyle look μπορείς να επιλέξεις ένα slim fit Wrangler παντελόνι, συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου chunky sneaker.

Ανακάλυψε το Ιδανικό Wrangler Αξεσουάρ Για Σένα

Ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις μια Wrangler ζώνη που θα ολοκληρώσει το στυλ σου με απόλυτη κομψότητα. Την ζώνη Wrangler μπορείς να την συνδυάσεις είτε με το τζιν παντελόνι σου είτε με το υφασμάτινο παντελόνι σου, δίνοντας την εφαρμογή που θέλεις εσύ. Για ένα exclusive χειμερινό look, μπορείς να επιλέξεις ένα σκούφο από την Wrangler που θα σε ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, ένα Wrangler αξεσουάρ είναι απαραίτητο να υπάρχει στην συλλογή σου. Θα βρεις το αυτό που ψάχνεις στο Cosmossport.gr

Διάλεξε Τα Δικά Σου Wrangler Ρούχα & Αξεσουάρ Στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου ρούχα και αξεσουάρ Wrangler σε γυναικεία και ανδρικά μεγέθη και χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, κόκκινο, ροζ, χακί, μπεζ, πράσινο, μπλε, μπεζ, μωβ, πορτοκαλί, καφέ, κίτρινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.