Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

6 200

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Μαγιό

773 styles.
από 22

Τι Ανδρικά Μαγιό θα ανακαλύψω στο Cosmos Sport;

Το να επιλέξεις το ιδανικό Ανδρικό Μαγιό που θα σε κάνει να νιώθεις στυλάτος και άνετος, γίνεται πλέον παιχνιδάκι μέσα από τη μεγάλη Ανδρική Συλλογή Μαγιό του cosmossport.gr. Σορτς, Σλιπάκια & Βερμούδες, σε περιμένουν στα μεγαλύτερα Brands όπως adidas, Nike, Jordan, THE NORTH FACE, Champion, Arena, Vans, Billabong, Lacoste, Swihi, Speedo, TYR κ.α. με prints ή μονόχρωμα και σε πολλά styles.

Τι στιλ σε Ανδρικό Μαγιό να επιλέξω;

• Βερμούδες Μαγιό: Αν είσαι ψηλός το κατάλληλο μαγιό είναι αυτό που φτάνει μέχρι το γόνατο. Γι' αυτό σου προτείνουμε ένα μαγιό σε στυλ βερμούδας, ώστε το σώμα σου να φαίνεται ισορροπημένο. Μπορείς επίσης να επιλέξεις είτε με prints & έντονα μοτίβα, είτε μονόχρωμα.

• Σορτς Μαγιό: Αν δεν είσαι πολύ ψηλός ή έχεις κανονικό ύψος, θα σου ταιριάξουν ιδιαίτερα τα σορτς μαγιό. Ακόμα καλύτερα θα είναι αν το μαγιό που επιλέξεις διαθέτει έντονα prints, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια υπέροχη ψευδαίσθηση στο ύψος.

• Σορτς Μαγιό με Έντονα Prints & Μοτίβα: Εσύ που διαθέτεις ένα πολύ αδύνατο σώμα, θα πρέπει να επιλέξεις ένα μαγιό ενδιάμεσου μήκους και με έντονα σχέδια, έτσι ώστε να δώσεις την ψευδαίσθηση του όγκου. Επίσης πρόσεξε να μην είναι πολύ φαρδιά η εφαρμογή του.

• Σλιπ & Κοντά Μαγιό: Εσύ που είσαι αθλητικός τύπος και διαθέτεις ένα μυώδες σώμα, επίλεξε ένα κοντό μαγιό και γιατί όχι, ένα σλιπάκι.

• Μονόχρωμα Μαγιό: Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανδρών που έχουν κάποια extra κιλά, η τέλεια επιλογή για 'σένα είναι τα μονόχρωμα μαγιό σε απλή γραμμή.

Επίλεξε τώρα το μαγιό που σου ταιριάζει μέσα από την Ανδρική Συλλογή Μαγιό, σε Απίστευτες Τιμές, με Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ και Δυνατότητα Δωρεάν Μεταφορικών.

Θα βρω Ανδρικές Βερμούδες Μαγιό;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store θα βρεις ανδρικές βερμούδες μαγιό που θα σε συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Οι ανδρικές βερμούδες μαγιό είναι κατάλληλες για κάθε ηλικία, προσδίδοντας μια κομψή εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα δεν χάνεις στιγμή από την άνεσή σου. Διάλεξε ανδρικές βερμούδες μαγιό μέσα από το Cosmossport.gr και κάνε το δικό σου deal.

Τι Μαγιό Σορτς να επιλέξω;

Θέλεις να αγοράσεις ένα ανδρικό σορτς μαγιό και σκέφτεσαι πιο είναι το κατάλληλο; Στο Cosmossport.gr σου έχουμε την λύση για να διαλέξεις το ιδανικό σορτς μαγιό που σου ταιριάζει. Αρχικά για εσένα που θέλεις μια χαλαρή εμφάνιση και άνεση στην πλαζ μπορείς να επιλέξεις ένα σορτς μαγιό με μήκος πάνω από το γόνατο και φαρδιά εφαρμογή. Από την άλλη για σένα που θέλεις να κολυμπήσεις αρκετή ώρα στην θάλασσα ή στην πισίνα, ιδανική επιλογή είναι ένα ανδρικό σορτς μαγιό εφαρμοστό με στενή εφαρμογή για να έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Βρες το δικό σου σορτς μαγιό για άνδρες μέσα από το online store μας και κάνε τον δικό σου συνδυασμό.

Τι σχέδια και χρώματα σε Ανδρικά Μαγιό θα ανακαλύψω στο Cosmos Sport;

Μέσα από το online store μας θα βρεις ανδρικά μαγιό σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως πολύχρωμο, μαύρο, χακί, μπλε, πράσινο, μωβ, καφέ, μπεζ, γκρι, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο και floral. Ανακάλυψε μοντέρνα ανδρικά μαγιό με σχέδια μεγάλα ή διακριτικά, με έντονα prints που θα δώσουν την δική τους υπογραφή στο στυλ καλοκαιρινό στυλ σου, τονίζοντάς σε.

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στα ανδρικά μαγιό για φέτος;

Για εσένα που θέλεις να είσαι in style ακόμα και στην πλαζ και σκέφτεσαι πιοιές είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας στα ανδρικά μαγιό φέτος, σου έχουμε νέα! Αρχικά top summer τάση είναι τα ανδρικά μαγιό με τροπικά μοτίβα, τα οποία σε βάζουν αυτόματα σε καλοκαιρινή διάθεση και είναι τολμηρά, για άνδρες με αυτοπεποίθηση. Έπειτα τα μονόχρωμα ανδρικά μαγιό είναι πάντα μια τάση αφού είναι μια κλασική και elegant επιλογή, έτσι αξίζει να επενδύσεις σε ένα ανδρικό μονόχρωμο μαγιό. Βέβαια άλλη μια κλασική επιλογή που δεν θα σε απογοητεύσει είναι τα μαγιό με ρίγες λευκές, δίνοντας αίσθηση του Ελληνικού καλοκαιριού. Τέλος τα ανδρικά μαγιό με πουά σχέδια είτε έντονο πουά, είτε διακριτικό είναι στις φετινές τάσεις της μόδας, προσδίδοντάς σου μοναδικό στυλ.

Τι μαγιό να επιλέξω για θαλάσσια sports;

Για εσένα που ασχολείσαι με τα θαλάσσια sports και θέλεις ένα ανδρικό μαγιό, κατάλληλη επιλογή είναι τα σορτς μαγιό για άνδρες που είναι εφαρμοστά και τα σλιπ μαγιό. Ένα σορτς μαγιό ανδρικό με στενή εφαρμογή που είναι ένα με το σώμα σου, σου προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεσαι, χωρίς να σε περιορίζει. Έπειτα τα ανδρικά σλιπ μαγιό σου προσφέρουν ακρίβεια στην εφαρμογή και απόλυτη ελευθερία κινήσεων, για εσένα που θέλεις ένταση στις κινήσεις σου για τα θαλάσσια σπορ. Βρες λοιπόν μέσα από το Cosmossport.gr το ιδανικό ανδρικό μαγιό για θαλάσσια sports για ενίσχυσε τις επιδόσεις σου.

Πως μπορώ να φροντίσω σωστά τα μαγιό μου;

Θέλεις να φροντίσεις το μαγιό σου με ακρίβεια, ώστε να μην χαλάσεις το ύφασμα; Τότε σου έχουμε την λύση. Αρχικά μπορείς να πλύνεις τα ανδρικά μαγιό στο πλυντήριο σε χαμηλή, προς μέτρια θερμοκρασία. Έπειτα για να έχεις ακρίβεια στο πως θα το φροντίσεις, μπορείς να συμβουλευτείς το ταμπελάκι του μαγιού, διαβάζοντας τις οδηγίες πλυσίματος. Τέλος άλλη μια ασφαλή επιλογή είναι το πλύσιμο στο χέρι με ήπιο απορρυπαντικό.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για ανδρικό μαγιό;

Για εσένα που θέλεις να κάνεις ηλεκτρονικά την αγορά σου για ανδρικό μαγιό, δεν έχεις παρά να κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται στην περιοχή, μέσης, γοφών και ποδιών. Έπειτα αφού κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται θα ανατρέξεις στον οδηγό μεγεθών και θα κάνεις την αντιστοιχεία. Βέβαια στα περισσότερα μαγιό επιλέξεις συνήθως εάν έχουν κανονική εφαρμογή το νούμερο που φοράς στα ρούχα σου. Σε κάθε περίπτωση, θα συμβουλευτείς τις περιγραφές μας όσον αφορά την εφαρμογή και τον οδηγό μεγεθών μας για να εντοπίσεις το ιδανικό νούμερο για ανδρικό μαγιό.

Ποιος είναι ο καλύτερος τύπος υλικού για ανδρικά μαγιό;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις ανδρικά μαγιό κατασκευασμένα με διάφορα είδη υλικών. Τα πιο ανθεκτικά συνήθως είναι τα πολυεστερικά μαγιό, και τα μαγιό απο νάιλον. Βέβαια θα βρεις και βαμβακερά μαγιό που θα σου χαρίσουν απαλή αίσθηση. Το ιδανικότερο ύφασμα μαγιού είναι αυτό που στεγνώνει γρήγορα, χαρίζοντάς σου στεγνή αίσθηση.

Τι μαγιό να επιλέξω για το σωματότυπό μου;

Επίλεξε ανδρικό μαγιό που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο. Εάν έχεις αθλητικό σώμα μια καλή επιλογή είναι τα ανδρικά σλιπ μαγιό. Εάν από την άλλη έχεις ψηλό σώμα και θέλεις άνεση μπορείς να επιλέξεις ανδρικό μαγιό βερμούδα. Για εσένα που έχεις κανονικό σωματότυπο ή παραπάνω κιλά τότε ιδανική επιλογή είναι τα ανδρικά σορτς μαγιό. Όποιο ανδρικό μαγιό κι αν επιλέξεις, νιώσε άνετα και άδραξε το καλοκαίρι, με σύμμαχο το Cosmossport.gr.


Ποιά Top Brands σε Ανδρικά Μαγιό θα ανακαλύψω;

Nike adidas Hurley Calvin Klein Polo Ralph Lauren Bodytalk Emerson Quiksilver

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.